0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinannemden babamdan yaptım...4 kuzen hesabı daha var artık yarın onlara...her gun kazancam her gun cok ınat ettım!günde 1 tane kazansam da yeter Esracım sen sinirimin sebebını bılıyorsun...bosver onun ıcın herkes kötu artık ben Joker modunda olcam dün dinç soyadlı biri kazanmış ben ondanmı kazanamadım yani kimki o
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinannemden babamdan yaptım...4 kuzen hesabı daha var artık yarın onlara...her gun kazancam her gun cok ınat ettım!günde 1 tane kazansam da yeter Esracım sen sinirimin sebebını bılıyorsun...bosver onun ıcın herkes kötu artık ben Joker modunda olcam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinannemden babamdan yaptım...4 kuzen hesabı daha var artık yarın onlara...her gun kazancam her gun cok ınat ettım!günde 1 tane kazansam da yeter
annemden babamdan yaptım...4 kuzen hesabı daha var artık yarın onlara...her gun kazancam her gun cok ınat ettım!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı soyadla kazanılmıo aynı gün içinde haberiniz olsunnn ben de dün niye 1 tane kazandım diye şaşırdım
aynı soyadla kazanılmıo aynı gün içinde haberiniz olsunnn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinannemden babamdan yaptım...4 kuzen hesabı daha var artık yarın onlara...her gun kazancam her gun cok ınat ettım!günde 1 tane kazansam da yeter Esracım sen sinirimin sebebını bılıyorsun...bosver onun ıcın herkes kötu artık ben Joker modunda olcam dün dinç soyadlı biri kazanmış ben ondanmı kazanamadım yani kimki o esra bendim o
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinannemden babamdan yaptım...4 kuzen hesabı daha var artık yarın onlara...her gun kazancam her gun cok ınat ettım!günde 1 tane kazansam da yeter Esracım sen sinirimin sebebını bılıyorsun...bosver onun ıcın herkes kötu artık ben Joker modunda olcam dün dinç soyadlı biri kazanmış ben ondanmı kazanamadım yani kimki o esra bendim o ciddi olamazsın
burada formu başarıyla gönderen kazanmış mı oluyor?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinannemden babamdan yaptım...4 kuzen hesabı daha var artık yarın onlara...her gun kazancam her gun cok ınat ettım!günde 1 tane kazansam da yeter Esracım sen sinirimin sebebını bılıyorsun...bosver onun ıcın herkes kötu artık ben Joker modunda olcam dün dinç soyadlı biri kazanmış ben ondanmı kazanamadım yani kimki o esra bendim o ciddi olamazsın ya ne yapayım aynı soyaddan kazanılmıyo bende değiştiriyorum iştede onla alakası yoktur aynı IP den aynı soyad kabul etmezler
ilk gun dikkat etmemislerdi yorumlarda baya tepkiler oldu sulalaerine katiliyorlar diye sonra soyadina bakmaya basladilar sanirim ama bazi cok kullanilan soyisimler icin haksizlik olmus bence