ya ben dün ilk önce kendime doldurdm açılır açılmaz sonra başkada doldurdm benmki olmamış sonradan yaptıklarım olmuş
ya ben dün ilk önce kendime doldurdm açılır açılmaz sonra başkada doldurdm benmki olmamış sonradan yaptıklarım olmuş
ev sahibinin kızı gelmişti onada doldurmuştum sonradan onada çıkmadı neyse sağlık olsun ne diyim
ya ben önceden bi tek kendi face.imden katılıyordum,kul hakkı,aman 1 tane yeter bana diyordum.ve bana hiç çekilişlerde çıkmıyordu.ama baktım ki herkes tüm sülalesinin ismiyle katılıyor.oyüzden dünden itibaren artık ben de kendim,eşim,abim,babam,kayınvalidenin face.lerinden de katılmaya başladım.bakalım bekliyorum umarım artık ben de kazanırım çekilişlerde.
arkadaslar bir kez daha soracagim face duvarinda basladi diye birsey paylastilar mi? 10:30dan once giris yapabildiniz mi?
ev sahibinin kızı gelmişti onada doldurmuştum sonradan onada çıkmadı neyse sağlık olsun ne diyim
arkadaslar bir kez daha soracagim face duvarinda basladi diye birsey paylastilar mi? 10:30dan once giris yapabildiniz mi?
ya geç kalktım zaten yetişemedim
ya geç kalktım zaten yetişemedim 
iyi olmuş bırak bugünde ben kazaniyim
hayır saat 10:30 da ben deniyordum girmedi 5 dakika sonra paylaştınız dedi öbür faceleri açtım hemen doldurdum handem e doldurcaktım zaman yetmedi
ilk gun dikkat etmemislerdi yorumlarda baya tepkiler oldu sulalaerine katiliyorlar diye sonra soyadina bakmaya basladilar sanirim ama bazi cok kullanilan soyisimler icin haksizlik olmus bence
hem soyada hem adrese bakmalılar
benm soyadımdan kampanyacılar var cnkü

kesinlikle haklısın
benimle aynı soyadı taşıyan kampanyacılarda var o zaman geçersiz mi sayılacak adresleride kontrol etmeliler
gecen gordum benım soyadımdanda başkaları kazanmıstı bencede adreslere bakmalılar soyadına bakmaları haksızlık olur bence