0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaçılmıyor şu an :/sana yaptımmmm ins tutarben kendime yapmıştım daa esmanur la nilgüne yapmaya çalışıyorum ama açılmıyo canımsın açılınca yaparsan sevinirim valla. zaten sen ve papatya olmasa bu tarz kampanyalara hiç katılamıyorum biliyorum siz asla ve asla şikayetçi değilsiniz ama artık utanıyorum söylemeye vallahi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaçılmıyor şu an :/sana yaptımmmm ins tutarben kendime yapmıştım daa esmanur la nilgüne yapmaya çalışıyorum ama açılmıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaçılmıyor şu an :/sana yaptımmmm ins tutar
açılmıyor şu an :/
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaçılmıyor şu an :/sana yaptımmmm ins tutarben kendime yapmıştım daa esmanur la nilgüne yapmaya çalışıyorum ama açılmıyo canımsın açılınca yaparsan sevinirim valla. zaten sen ve papatya olmasa bu tarz kampanyalara hiç katılamıyorum biliyorum siz asla ve asla şikayetçi değilsiniz ama artık utanıyorum söylemeye vallahi.utanck bişe yok kibiz acamasaydık sen acsaydn fazlasyla katılırdın adım gibi eminimmm