0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBarilla dan hediye paketi gelmiş. Annem almış. Kargo ücreti ödemiş, 5tl.Mentos hediye paketim gelmiş.Bi de yurtiçinden Türk Henkel kargonuz yola çıktı diye mesaj gelmiş. Ne kazandım anlamadım. Size böyle mesaj gelen var mı? barilladan??5 tl verdi nasıl olur ücretsiz yollamıyolar mı?aa barilla değilmiş. Mentos 5 tl almış. Kargo teslim faturasına baktım şimdi.Mentosta para almıyor ki,mentosun sayfasına yazın bence.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBarilla dan hediye paketi gelmiş. Annem almış. Kargo ücreti ödemiş, 5tl.Mentos hediye paketim gelmiş.Bi de yurtiçinden Türk Henkel kargonuz yola çıktı diye mesaj gelmiş. Ne kazandım anlamadım. Size böyle mesaj gelen var mı? barilladan??5 tl verdi nasıl olur ücretsiz yollamıyolar mı?aa barilla değilmiş. Mentos 5 tl almış. Kargo teslim faturasına baktım şimdi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBarilla dan hediye paketi gelmiş. Annem almış. Kargo ücreti ödemiş, 5tl.Mentos hediye paketim gelmiş.Bi de yurtiçinden Türk Henkel kargonuz yola çıktı diye mesaj gelmiş. Ne kazandım anlamadım. Size böyle mesaj gelen var mı? barilladan??5 tl verdi nasıl olur ücretsiz yollamıyolar mı?
Barilla dan hediye paketi gelmiş. Annem almış. Kargo ücreti ödemiş, 5tl.Mentos hediye paketim gelmiş.Bi de yurtiçinden Türk Henkel kargonuz yola çıktı diye mesaj gelmiş. Ne kazandım anlamadım. Size böyle mesaj gelen var mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBarilla dan hediye paketi gelmiş. Annem almış. Kargo ücreti ödemiş, 5tl.Mentos hediye paketim gelmiş.Bi de yurtiçinden Türk Henkel kargonuz yola çıktı diye mesaj gelmiş. Ne kazandım anlamadım. Size böyle mesaj gelen var mı? barilladan??5 tl verdi nasıl olur ücretsiz yollamıyolar mı?aa barilla değilmiş. Mentos 5 tl almış. Kargo teslim faturasına baktım şimdi.Mentosta para almıyor ki,mentosun sayfasına yazın bence.Almışlar anlamadım ki
İşte bunlarLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Size ne zaman geldi? Son yarışmadan mı?