bende tavsiye melegine üyeyim ama kargo falan gelmedi.Bir form falan mı doldurmalıyım ne yapmalıyım
bişey sorucam tavsiye melekleri aynı fikri mühim gibimi numune/hediyelermi yolluyolar?şimdi üye oldum bana mailmi yolluyacaklar?kampanyalara katılmam için.
bişey sorucam tavsiye melekleri aynı fikri mühim gibimi numune/hediyelermi yolluyolar?şimdi üye oldum bana mailmi yolluyacaklar?kampanyalara katılmam için.
Kampanyaya davet maili yollayacaklar. Sonrasında da paketiniz gelecek. Tabi önce daveti kabul etmeniz lazım.
Bana da geldi, ben de çok beğendim paketi. İlk kampanya için çok başarılı bir paket olmuş.
Tavsiye meleğinde yorumları nasıl yazıyorsunuz
ben de tavsiye meleğine üyeyim hatta ilk daha site açılmadan üye olanlardanım bize mail gelmedi bende sormuştum neden gelmedi diye cevap yazmışlar tereyağı sadece istanbul için geçerli imiş tüm türkiye iiçin ise dimes meyve suyu anketi ve kampanyası pazartesi gelicekmiş yani ist dışında olanlar tereyağı boşuna beklemesin
Biraz önce Hürriyet aileden kazandığım Watsons hediye paketi geldi
ben de tavsiye meleğine üyeyim hatta ilk daha site açılmadan üye olanlardanım bize mail gelmedi bende sormuştum neden gelmedi diye cevap yazmışlar tereyağı sadece istanbul için geçerli imiş tüm türkiye iiçin ise dimes meyve suyu anketi ve kampanyası pazartesi gelicekmiş yani ist dışında olanlar tereyağı boşuna beklemesin
Nasıl isteyeceğiz dimes meyve suyunu. Ben anlamadım
Nasıl isteyeceğiz dimes meyve suyunu. Ben anlamadım 
Kampanyaya davet maili gelecek, siz kampanyayı gelen mail üzerinden kabul edeceksiniz. Arkadaşımız o mailin pazartesi yollanacağını yazmış.