avondan rimel ve parfüm geldi .
bana da geldi ikisi de beklemiyordum bi kere başında katılmıstım sadece yanlışlık olamaz kargoda çünkü avon faturasıyla yolluyo içinde sevindim yanii
hangi kargo ile geldi?
yurtiçi ist/maltepe
tahminden yarışmasından geldi dimi? bi de farketmiyor mu tüm kazananlara parfüm + rimel mi göndermişler..inşallah öyledir?
çarşamba günü tatil başlıyor..bayramda getirmezler umarım
çarşamba günü tatil başlıyor..bayramda getirmezler umarım 
aynen ya inşallah hepsi pazartesi elimizde olur..
bana da geldi ikisi de beklemiyordum bi kere başında katılmıstım sadece yanlışlık olamaz kargoda çünkü avon faturasıyla yolluyo içinde sevindim yanii
hangi kargo ile geldi?
yurtiçi ist/maltepe
tahminden yarışmasından geldi dimi? bi de farketmiyor mu tüm kazananlara parfüm + rimel mi göndermişler..inşallah öyledir?
şu anki yarışması ne ise ona katıldım sadece sanırım oradan gönderildi city ruch parfüm ve super drama mascara dün geldi
bu arada eğer tahmin yarişmasından parfüm ve rimel geliyorsa müthiş..
güle güle kullanın..banada gelir diye bekledim bugün ama gelmedi siz hangi şehirdesiniz?
balıkesir tşkr ederim sizde güle güle kullanın.
balıkesir bende ama bana gelen giden yok
hangi kargo ile geldi?
yurtiçi ist/maltepe
şu anki yarışması ne ise ona katıldım sadece sanırım oradan gönderildi city ruch parfüm ve super drama mascara dün geldi
anladım canım ozaman seninkiler avon1 numaradan geldi..şu her gün sabah saat 10 da katıldığımız.çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için..bakalım ordanda kazanmıştım inşallah bayram olmadan gelir.
Avon Bir Numaradan ilk gün parfüm kazanmıştım ist. avrupa yakasındayım ama henüz gelen giden yok bana
hangi kargo ile geldi?
yurtiçi ist/maltepe
anladım canım ozaman seninkiler avon1 numaradan geldi..şu her gün sabah saat 10 da katıldığımız.çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için..bakalım ordanda kazanmıştım inşallah bayram olmadan gelir.
evet 1 numaraya katıldım diğer yarışmadan haberim olmadı rica ederim
avon bir numadan iki hediye mi geliyor ben pek anlamadım