Gönderen Konu: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?  (Okunma sayısı 2523186 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Ynt: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?
« Yanıtla #14380 : 16 Nisan 2012, 22:49:08 »
cesur kozmetikten kazandığım lancome rujla beraber mac göz kalemi ve volume ruj yolamışlar sağolsunlar birde kargoyu bana ödetmeseler tam süper olacaktı
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14381 : 17 Nisan 2012, 16:41:34 »
maggi geldi ama listede adım yoktu  :o sürpriz oldu..
moustache pig :D

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14382 : 17 Nisan 2012, 16:51:10 »
kingston usb bellek 4 gb kazandım :)

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14383 : 17 Nisan 2012, 17:21:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
maggi geldi ama listede adım yoktu  :o sürpriz oldu..
keske bize de boyle suprizler olsa  ;) afiyet olsun adasim
twitter saat& saatten fossil aksesuar geldi
ponyden aradilar 50. olup kazanmisim onumuzdeki hafta gelecekmis pony oyuncak

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14384 : 17 Nisan 2012, 18:57:37 »
pony den bence 50. olmak hikaye herkese yolluyorlar banada 2 tane yollamışlar

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14385 : 17 Nisan 2012, 19:10:07 »

ben de pony i yaptım bi kaç defa ama bence 50.ye katılım çok çünkü

bu arada arkadaşıma colgete diş macunu geldi numune şu evet hayırlı olan tottal

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14386 : 17 Nisan 2012, 19:21:53 »

bende bir kaç defa denemiştim bilmiyorum ki hani 1 tanesine ok çıktı 2.sine de çıkınca ve yayınlanmayınca kazananlar değişik geldi kazananlarda adım falan yok direk aradılar adresi istediler o yüzden . hani Caillou - pepe hit yaptıya bu da çizgi film karekteri olduğu için izletmek amaçlı dağıtıyorlar gibi de düşündüm.

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14387 : 17 Nisan 2012, 19:42:39 »

bende bir kaç defa denemiştim bilmiyorum ki hani 1 tanesine ok çıktı 2.sine de çıkınca ve yayınlanmayınca kazananlar değişik geldi kazananlarda adım falan yok direk aradılar adresi istediler o yüzden . hani Caillou - pepe hit yaptıya bu da çizgi film karekteri olduğu için izletmek amaçlı dağıtıyorlar gibi de düşündüm.

beni nie aramadılar ya :( cuma günü gizli no dan 2 kaz arandım ama açmadım

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14388 : 18 Nisan 2012, 07:04:46 »
lusnika: gizli numaradan aramazlar. Bende uyuyordum bankadan arıyorlar sürekli kredi kartı bilmem ne bende telf.nu bildiğim için açmadım uzunca çaldırdı. 5 dak. Sonra telf. Çaldı içimden dedim uyanıklar o telf.dan açmadım diye başka nuöaradan 0216 lı no.dan arıyorlar diye açmadım sonra yine 5 dak. Sonra başka no.dan 0216 ama sonu değişik zaten uyuyorum sinirlendim açtım bi müzik sesi 2 saniye sonra kapadım. Diğer gün oldu telefonu açtım birisi arıyacaktı o an boşluğuma denk geldi banka no. Sandım ama yinede yanlışlıkla açmıştım. Yine müzik seni annemin adını sordu zaten bankadan da anneme kredi kartı vermek için yıllardır arıyor bende önceki yıllarda telf.da tartıştım asla ulaşamayacaksınız falan demiştim :D neyse o ara yine sinirlenmiştim pony den oyuncak seti kazandınız iyince bi an sinir kendini mutluluk moduna aldı :) adresi istiyor  bende deli gibi hala ama annem evde değil ben oğluyum diyorum :D kadın da olsun adresi verinsiz diyor :)  bende yok vallaha olmaz diyorum :p yok yok sonu şaka tabi olmaz d.ye demedim de oğluyum diye demem saçma olmuştu :) annem değil ben oynamıştım diye belli eder gibi. Ben sadece annem adına kazanmıştım ama benim adımı bilmeyip adresimi almayıp banada göndermişler sağolsunlar:) yiğenlerime veririm artık :)

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14389 : 18 Nisan 2012, 09:49:57 »
lusnika: gizli numaradan aramazlar. Bende uyuyordum bankadan arıyorlar sürekli kredi kartı bilmem ne bende telf.nu bildiğim için açmadım uzunca çaldırdı. 5 dak. Sonra telf. Çaldı içimden dedim uyanıklar o telf.dan açmadım diye başka nuöaradan 0216 lı no.dan arıyorlar diye açmadım sonra yine 5 dak. Sonra başka no.dan 0216 ama sonu değişik zaten uyuyorum sinirlendim açtım bi müzik sesi 2 saniye sonra kapadım. Diğer gün oldu telefonu açtım birisi arıyacaktı o an boşluğuma denk geldi banka no. Sandım ama yinede yanlışlıkla açmıştım. Yine müzik seni annemin adını sordu zaten bankadan da anneme kredi kartı vermek için yıllardır arıyor bende önceki yıllarda telf.da tartıştım asla ulaşamayacaksınız falan demiştim :D neyse o ara yine sinirlenmiştim pony den oyuncak seti kazandınız iyince bi an sinir kendini mutluluk moduna aldı :) adresi istiyor  bende deli gibi hala ama annem evde değil ben oğluyum diyorum :D kadın da olsun adresi verinsiz diyor :)  bende yok vallaha olmaz diyorum :p yok yok sonu şaka tabi olmaz d.ye demedim de oğluyum diye demem saçma olmuştu :) annem değil ben oynamıştım diye belli eder gibi. Ben sadece annem adına kazanmıştım ama benim adımı bilmeyip adresimi almayıp banada göndermişler sağolsunlar:) yiğenlerime veririm artık :)

güle güle kullanın o zaman :)) bi bana gelmedi şu pony oyuncak.. ya beni arayan duymadığımı düşünüp 1 saat sora tekrar aradı ama açmadım....