lusnika: gizli numaradan aramazlar. Bende uyuyordum bankadan arıyorlar sürekli kredi kartı bilmem ne bende telf.nu bildiğim için açmadım uzunca çaldırdı. 5 dak. Sonra telf. Çaldı içimden dedim uyanıklar o telf.dan açmadım diye başka nuöaradan 0216 lı no.dan arıyorlar diye açmadım sonra yine 5 dak. Sonra başka no.dan 0216 ama sonu değişik zaten uyuyorum sinirlendim açtım bi müzik sesi 2 saniye sonra kapadım. Diğer gün oldu telefonu açtım birisi arıyacaktı o an boşluğuma denk geldi banka no. Sandım ama yinede yanlışlıkla açmıştım. Yine müzik seni annemin adını sordu zaten bankadan da anneme kredi kartı vermek için yıllardır arıyor bende önceki yıllarda telf.da tartıştım asla ulaşamayacaksınız falan demiştim

neyse o ara yine sinirlenmiştim pony den oyuncak seti kazandınız iyince bi an sinir kendini mutluluk moduna aldı

adresi istiyor bende deli gibi hala ama annem evde değil ben oğluyum diyorum

kadın da olsun adresi verinsiz diyor

bende yok vallaha olmaz diyorum :p yok yok sonu şaka tabi olmaz d.ye demedim de oğluyum diye demem saçma olmuştu

annem değil ben oynamıştım diye belli eder gibi. Ben sadece annem adına kazanmıştım ama benim adımı bilmeyip adresimi almayıp banada göndermişler sağolsunlar:) yiğenlerime veririm artık