Ayrıca balıkesir-bandırma benim-o lar ve nescafe geldi.
@ eyefive daha düşmedim ama gidişat kötü.
@ilkemmm iyi dileklerin için teşekkür ederim.Ümit bağladığım bir yarışma idi ama sona doğru canım sıkıldı iyice, kampanyalardan soğuttu resmen:(
tek bu forumla olmuyor arkadaşım.başka kampanya harici forumlara üye olup çevre edinmen şart,bundan 1 buçuk sene önce olsaydı bu forum yeterliydi kazanmamn için ama eski destekler yok malesef
ben biliyorum bana nescafeden araba çıkacak onuda geri kaybedecem elimde alışveriş fişi olmadığı için

nescafenin şartlarında alışveriş fişlerini saklamak yoktu zaten başka yarışmayla karıştırmayasın 
" Kısa mesaj ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin internet adresi yolu ile kampanyaya katılan tüketicilerin, içindeki şifreyi gönderdikleri ürün paketini ikramiye teslim alınana kadar saklamaları gerekmektedir. Talihliler, üzerindeki şifreyi gönderdikleri
ürün paketini,alışveriş belgeleri ve kimlikleri ile beraber ibraz edemedikleri takdirde, kazandıkları ikramiyeyi alma hakkını kaybedeceklerdir.."
diyor ama
@ eyefive daha düşmedim ama gidişat kötü.
@ilkemmm iyi dileklerin için teşekkür ederim.Ümit bağladığım bir yarışma idi ama sona doğru canım sıkıldı iyice, kampanyalardan soğuttu resmen:(
tek bu forumla olmuyor arkadaşım.başka kampanya harici forumlara üye olup çevre edinmen şart,bundan 1 buçuk sene önce olsaydı bu forum yeterliydi kazanmamn için ama eski destekler yok malesef
Aslında sanalda çevrem çok iyi ama bu şekilde yarışma tarzı işlemlerde destek isteyeceğim kişiler değil.Forumdan çok ümitliyim yinede ben.
Pritt geldi,maggi kazandım.
shawland dan şal geldi
önceki hafta bir blogdan kazanmıştım o gelmişti buda nereden çıktı anlamadım
bilsem bir arakadşımın adresini verirdim direk ona giderdi
Arkadaslar ben arcelıkten robot kazanmıstım hedıyem gelmıyor bır turlu bıldıgınız bır telefon numarası varmı verırsenız bır arasam sorsam???
kazandığınız sayfada iletişim kısmından mesaj yollayın hemen dönüş yapıyorlar
az evvel doğan egmont dan hello kitty oyuncak geldi
kazandığımı bilmiyordum listelerde adım felanda yoktu sanırım tabi küçük oğlum çok sevindi