0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
trendyol siparisim geldi ilk kez begenmedim standart beden ama kisa geldi kucuk bir de sokugu var 5tl icin ugrasip geri yollamayacagim
hem bridgestone hem lassadan buz kazıyıcı, nescafe, yurtiçiden stres topu ve model araba , gondoldan 3lü bardak , arko men set kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhem bridgestone hem lassadan buz kazıyıcı, nescafe, yurtiçiden stres topu ve model araba , gondoldan 3lü bardak , arko men set kazandım maşallah ne bereketli bir gün olmuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintrendyol siparisim geldi ilk kez begenmedim standart beden ama kisa geldi kucuk bir de sokugu var 5tl icin ugrasip geri yollamayacagimesra hanım hangi butikten?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintrendyol siparisim geldi ilk kez begenmedim standart beden ama kisa geldi kucuk bir de sokugu var 5tl icin ugrasip geri yollamayacagimesra hanım hangi butikten?butigi hatirlayamadim aysegul hanim urunun ustunde fancy yaziyor