4 tane trendyol siparişim var yolda kargocuyu bekliyorumm. avonlar hala gelmedi.. gelecek başka birşey de yok sanırım bu ara işler kesat
bir gün hgk geldi diye yazacağım

aklımda buluşma fikri var bir organziasyonda hgk üyeleriyle.migrosa bunu sunacağım ama mart nisanı bekliyorum.çok güzel bir proje ve eminim migros bunu kabul edecek.çünkü sosyal sorumlulukbuluşma projesi ve herkes ortak bir noktada buluşacak farklı illerde olsak bile aynı şehirde gideceğiz

sabredin migros bunu yapmak isteyecektir çünkü o proje migros ve türkiyede 1 ilk olacak
teknosadan ilk günkü dvd player ı kazanmışız eşim adına bu ayın en güzel haberi oldu
Ankara Cayyolu 3 paket Avon geldı...ben işteyım evdekıler dedı teyzem fılan...
yurt içi kargonun görevlisi tc mi ezberlemiş.. şakır şakır saydı şok oldum.. üzülsemmi sevinsemmiiii bilemedim...

bişey olmaz 
2. aşamada yakında senden bişeyler istemeye başlar aynı kargodan üst üste geldikçe
benden cilit bangden kazandığım şarjlı süpürgeyi sitedi bende kampanya devam ediyor sizde katılıverin çıkar belki dedim bi süre küstü. sonra yeniden barıştı 
3. aşamadada abla bunun içinde ne var merak ettim
4. aşama bir bardak su alabilirmiyim abla 
5. henüz bilmiyorum Allah sonumuzu hayreyleye 
Çok doğru, bizi de yurt içi kargo iyice tanıdı, geçenlerde kargo getirmiş, eşim de et kızartıyormuş, abi ne kokuyor demiş, eşim de et yapıyorum dur sana da vereyim demiş, iyi olur abi demiş, sonra da afiyetle yemiş, bana size çalışıyoruz abla diyordu, bu aralar kargomuz azaldı, görünmüyor:)
Trendyol alışverişlerim geldi ve birde şarap dergisi BOUQUET adı, sadece şarağları falan tanıtıyor nerden geldi acaba?
Trendyol alışverişlerim geldi ve birde şarap dergisi BOUQUET adı, sadece şarağları falan tanıtıyor nerden geldi acaba? 
banada geldı doluca galıba
clear men birtürlü gelmedi kargoya sorcam ama firma adı ne geçiyor??
benim de gelmedi bekliyelim 1 kaç gün daha bence
benim de gelmedi bekliyelim 1 kaç gün daha bence
benim de gelmedi..iyi yalnız değilmişim..