ajdar sosum geldi
açıldıktan 3 gün içinde tüketmek gerekliymiş, 3 gün boyunca ben onu yersem ne olur allah bilir

banada geldi bugn 2 tane,koca şişeyi 3 günde nasıl bitirelim hayatta bitmez

akşama köfte yapmak lazım acilen

[/quote]
yaw yok 3 günde bitcek diye bişeymi olur
defacto pantolonumu aldım tadilatta.teknosaya gittim milli takım şapka ve formayı almak için bize öyle bir kargo gelmedi dediler elim boş geri geldim
aynen bende dün gittim banada gelmedi dediler alanlar nasıl aldı.ayak mı yapıyolar nedir
kargodan sanırım benim numaramı aldılar kargo gelince arıycaz dediler bakalım beklerim iki gün sonra face yazarız
şimdi aradılar calculus gelmiş kargo gelip alabilirsiniz dedi sende takipte kal bence
defacto pantolonumu aldım tadilatta.teknosaya gittim milli takım şapka ve formayı almak için bize öyle bir kargo gelmedi dediler elim boş geri geldim
aynen bende dün gittim banada gelmedi dediler alanlar nasıl aldı.ayak mı yapıyolar nedir
kargodan sanırım benim numaramı aldılar kargo gelince arıycaz dediler bakalım beklerim iki gün sonra face yazarız
şimdi aradılar calculus gelmiş kargo gelip alabilirsiniz dedi sende takipte kal bence
aradım şimdi daha gelmemiş gelince biz arıcaz dediler
evde yokken yurtiçi gelmiş not bırakmış.omeks yazıyor ne olabilir fikri olan varmı arkadaşlar?
yanlış hatırlamıyorsam cillit bang den kazandıklarımız omeks faturası ile geliyor, kazanmış mıydın oradan?
evet kazanmıştım teşekkürler
duru duş jellerim geldi 4 adet jel 2 adet lif var aras kargo getirdi
ama ajdarın üstünde 3 gün içinde tüketilmelidir yazıyordu