0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tebrikler logocuk dogum günün mü bugün ne kazandım bölümü olunca kaçabiliyor gözden bol şans diliyorum umarım kazanırsın bu arada çek mi istediniz onu ben de anlamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkes kazandıklarını güle güle kullansn sanada ayrıca tbrkler balca bnmde gilette setim geldicanım cok sagol...ozel mesaj atamıyorum sagolsun sabahın körunde ıremle mesajlasınca bıttı bıle...dogumgunun kutlu olsun canım,nıce mutlu yıllara en guzel gunler senınle aılenle olsun...:=)
herkes kazandıklarını güle güle kullansn sanada ayrıca tbrkler balca bnmde gilette setim geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkes kazandıklarını güle güle kullansn sanada ayrıca tbrkler balca bnmde gilette setim geldicanım cok sagol...ozel mesaj atamıyorum sagolsun sabahın körunde ıremle mesajlasınca bıttı bıle...dogumgunun kutlu olsun canım,nıce mutlu yıllara en guzel gunler senınle aılenle olsun...:=)Balca tebrikler..Logucuk nice güzel yaşlar dileğiyle doğum günün kutlu olsun...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkes kazandıklarını güle güle kullansn sanada ayrıca tbrkler balca bnmde gilette setim geldicanım cok sagol...ozel mesaj atamıyorum sagolsun sabahın körunde ıremle mesajlasınca bıttı bıle...dogumgunun kutlu olsun canım,nıce mutlu yıllara en guzel gunler senınle aılenle olsun...:=)Balca tebrikler..Logucuk nice güzel yaşlar dileğiyle doğum günün kutlu olsun...tesekkur ederım reyhan hanımcım cok sagolun...burcu bak sonunda kazandın...kazanamıyorum dıyıp duruyordun...dur daha albenı kazanırsın belkı ,hem para vermeden yersın demı demı