su an yemın ederım gozlerım dolu dolu yazıyorum sızlere...asla acındırmak degıl amacım,demagojıden de nefret ederım...ama 24 yıllık hayatımda hep bıseylerın ucu kacmıstı bende...ya baskası aldı hakkımı ya da saflıgıma yenıldım...ama bugun o kadar sukrettım kı Allah ıma...o kadar sukrettım kı...oncelıkle bu forumun varlıgı ıcın...sıfreyı soyleyen Ebru ıcın...burdakı herkes ıcın...eksıksız herkese dua ettım...
ılk defa buyuk bır hedıye kazandım...cep telefonu...Allah ım bugunu gosterdıgın ıcın sonsuz sukurler olsun,herkese Allah en ıyısını nasıp etsın eksıksız...hepınıze tesekkur ederım,tebrık eden etmeyen...sonsuz tesekkurler...Allah u teala herkesın yardımcısı olsun...
not: vıdeoyu ızleyın fotoları fılan valla o kadar cırkın degılım 
canım tbr ederim iyi günlerde kullan inş daha iyilerini kazanırsın bu mutlulugun daim olsun heyecanlanmakda güzel için içine sıgmamış bu forumdan kazananları böyle görünce kendim kazanmış kadar mutlu oluyorum güle güle kullan
cok tesekkur ederım...ne guzel cumleler kurmussunuz...cok sagolun...evet baya ıcım ıcıme sıgmadı...hatta kuzenıme dedıgımde dalga gectıgımı sandı,kızdı bır de uzerıne...:=)
en ıyılerı hakedenlerın olsun...kalbı guzel olanların...forumun...:=)