Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da gelmiyo hiç trenyol :/sana gelmesin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde duvar saatim geldi anneme vereyim baride kullansınya bende kazanmıştım ama nereden kazandık bunları hatırlayamadım. yaşlanıyorum mu ne
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
gelse bile bayrama kadar oynayamıcam hiç biriyle onun için çok merak etmiyorum bayram gelsin biran önce.
ben oynadım 2 saattir oynuyorum hevesimi aldımaçık alan lazım evdede sürülmezki. off road yarışı yapıcam 2 tane jip gelirse. ferrari gelirsede f1 yarışı. 2 saatde hevesimi almam belki ama 2 günde alırım
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da gelmiyo hiç trenyol :/sana gelmesin
limangoyu bitirdim diye mi
suçunuda biliyor.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde duvar saatim geldi anneme vereyim baride kullansınya bende kazanmıştım ama nereden kazandık bunları hatırlayamadım. yaşlanıyorum mu ne
Doğu Marmara Kalkındırma Derneği'nden, facebook
2 tane jip gelirse. ferrari gelirsede f1 yarışı. 2 saatde hevesimi almam belki ama 2 günde alırım![]()
![]()
hasar var mı? yaralı felanbir de ehliyetinide aldı mı annen
![]()
![]()
![]()
o kadar işyerinde yoğunumki kampanyanın k sını unuttum valla
ahliyetin nerde olduğunu ben bile bilmiyorumki annem nerden bilcek Allah bilir nerde sürtüyohasar pek yok annem arabaya bi tokat patlattı
sonra kumandayı aldı elimden ileri geri sağa sola heryere çarptı