takımları ve taraftarlarını rencide edecek yazışmalar hoş degil dikkat edelim lütfen
ama ortamı germedim, öylesine bir şaka yaptım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintakımları ve taraftarlarını rencide edecek yazışmalar hoş degil dikkat edelim lütfen
bro arkadaşımız yeni katıldı aramıza..bilmemesi normal..fanatik Fb 'liler olduğunu nerden bilsin...Neyse dediğim gibi tüm takımlarımıza saygımız sonsuz ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintakımları ve taraftarlarını rencide edecek yazışmalar hoş degil dikkat edelim lütfen
bro arkadaşımız yeni katıldı aramıza..bilmemesi normal..fanatik Fb 'liler olduğunu nerden bilsin...Neyse dediğim gibi tüm takımlarımıza saygımız sonsuz ...
kendimi fazla çaylak hissettim ama 4 buçuk aydır forumdayım ben![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintakımları ve taraftarlarını rencide edecek yazışmalar hoş degil dikkat edelim lütfen
kendimi fazla çaylak hissettim ama 4 buçuk aydır forumdayım ben![]()
mesaj sayısı bir insanın kampanyalardaki başarısını göstermez..biliyorum her gün kendini geliştiriyorsun ve yeni bir şeyler keşfediyorsun..hani iyi bir hava da yakaladın..çizdiğin yolda hep başarılı da olacaksın inş. ama konumuz "spor" olunca konu başka yerlere kayıyor..![]()