0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün Colgate ağız bakım sepeti kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün Colgate ağız bakım sepeti kazandım nereden kazandiniz gule gule kullanin ben de dun anneme diyordum "dis bmacunu vb. kazanamadim" diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün Colgate ağız bakım sepeti kazandım nereden kazandiniz gule gule kullanin ben de dun anneme diyordum "dis bmacunu vb. kazanamadim" diye Teşekkür ederim:) Colgate sensitive pro-relief in facebook sayfasından kazandım.. Yarışma yeni başladı sayılır 6 hafta sürcekmiş ilk haftanın kazananlarındanım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün Colgate ağız bakım sepeti kazandım nereden kazandiniz gule gule kullanin ben de dun anneme diyordum "dis bmacunu vb. kazanamadim" diye Teşekkür ederim:) Colgate sensitive pro-relief in facebook sayfasından kazandım.. Yarışma yeni başladı sayılır 6 hafta sürcekmiş ilk haftanın kazananlarındanım en güzel gülüş olan mi ben de kacirdim diye uzulmustum ki gulusum emin degilim ama dislerim guzeldir
Mammamiadan kırmızı ayakkabı geldi:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMammamiadan kırmızı ayakkabı geldi:)hangi kargo?