Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBana duş jeli ve dudak nemlendirici geldi nereden acaba
dus jeli le petit marsilllaalı bişeyse acuvuedir
bugün postayla çok kinayeli bir ürün geldi
ariel lekesavar KAPAK
19.09 TARİHİNDE POSTALANMİŞ
bildiğiniz kapak geldi
ariel kapağın olsunmu demek istedi çözemedimki ama poşeti açinca ciddi şok oldum ayrı
başka kapağı olan varmı![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün postayla çok kinayeli bir ürün geldi
ariel lekesavar KAPAK
bildiğiniz kapak geldi
ariel kapağın olsunmu demek istedi çözemedimki ama poşeti açinca ciddi şok oldum ayrı
![]()
![]()
bana posta ile Fransa'dan ariel ölçü kabı geldi bedava veriyomuş o mu acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün postayla çok kinayeli bir ürün geldi
ariel lekesavar KAPAK
bildiğiniz kapak geldi
![]()
![]()
hangi kargo acaba ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün postayla çok kinayeli bir ürün geldi
ariel lekesavar KAPAK
bildiğiniz kapak geldi
![]()
![]()
hangi kargo acaba ?
kargo diil bildiğimiz postaci getiriyor 9.ayda yollanmiş geçen gün geldi kapağım