0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBana duş jeli ve dudak nemlendirici geldi nereden acabadus jeli le petit marsilllaalı bişeyse acuvuedir
Bana duş jeli ve dudak nemlendirici geldi nereden acaba
bugün postayla çok kinayeli bir ürün geldiariel lekesavar KAPAK19.09 TARİHİNDE POSTALANMİŞbildiğiniz kapak geldiariel kapağın olsunmu demek istedi çözemedimki ama poşeti açinca ciddi şok oldum ayrıbaşka kapağı olan varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün postayla çok kinayeli bir ürün geldiariel lekesavar KAPAK19.09 TARİHİNDE POSTALANMİŞbildiğiniz kapak geldiariel kapağın olsunmu demek istedi çözemedimki ama poşeti açinca ciddi şok oldum ayrıbaşka kapağı olan varmı bana posta ile Fransa'dan ariel ölçü kabı geldi bedava veriyomuş o mu acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün postayla çok kinayeli bir ürün geldiariel lekesavar KAPAK19.09 TARİHİNDE POSTALANMİŞbildiğiniz kapak geldiariel kapağın olsunmu demek istedi çözemedimki ama poşeti açinca ciddi şok oldum ayrıbaşka kapağı olan varmı bana posta ile Fransa'dan ariel ölçü kabı geldi bedava veriyomuş o mu acaba?hangi kargo acaba ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün postayla çok kinayeli bir ürün geldiariel lekesavar KAPAK19.09 TARİHİNDE POSTALANMİŞbildiğiniz kapak geldiariel kapağın olsunmu demek istedi çözemedimki ama poşeti açinca ciddi şok oldum ayrıbaşka kapağı olan varmı bana posta ile Fransa'dan ariel ölçü kabı geldi bedava veriyomuş o mu acaba?hangi kargo acaba ?kargo diil bildiğimiz postaci getiriyor 9.ayda yollanmiş geçen gün geldi kapağım