0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinloreal 48 saatten dün bana gelmişti.Bugün 3 paket daha adıma geldi.Önceki kampanyayla karıştırdılar heralde.Ürünler çok güzel.Sanal pazardan Armağanın sayesinde zeytin sipariş etmiştim.Onlarda geldi.Süper.Teşekkürler Armağan.Seni çok takdir ettim.abla nasıl ama zeytnler dediğim kadar var değilmi?
loreal 48 saatten dün bana gelmişti.Bugün 3 paket daha adıma geldi.Önceki kampanyayla karıştırdılar heralde.Ürünler çok güzel.Sanal pazardan Armağanın sayesinde zeytin sipariş etmiştim.Onlarda geldi.Süper.Teşekkürler Armağan.Seni çok takdir ettim.
birşey soracaktım böyle telefona indirilen bir uygulama vardı adwin dışında ordan da hediyeler indirimler veriyordu o neyditelfonu sildikte fabrika ayarına gitti içindekileradwin dışında baska ne vardı ?
Lezita beslenme çantası geldi aras kargo ile ayrıca arkadaşlar master card e-mail göndermiş kontrol edin muhakkak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLezita beslenme çantası geldi aras kargo ile ayrıca arkadaşlar master card e-mail göndermiş kontrol edin muhakkak.mastercard maili dediğiniz nedir?
avon numuneleri geldi anew defence