ölme eşşeğim ölme ,bizi kandırıyorlar ya .kaç ay mail okumanız lazım biliyormusunuz para hakkkınızın olması için .
size süper bi teklifim var.benim alt üyem olacakların maillerine gelen reklamları ben okuyacam sitede gelen anketlere ben cevap verecem ve hergün siteye girip puanları toplayacağım.üye olan herkese yeni mail adresi açılacak.eğer alt üyenizde olursa onlarında aynı şekilde işleri görülecektir.isteyen olursa özele mesaj atabilir.
size süper bi teklifim var.benim alt üyem olacakların maillerine gelen reklamları ben okuyacam sitede gelen anketlere ben cevap verecem ve hergün siteye girip puanları toplayacağım.üye olan herkese yeni mail adresi açılacak.eğer alt üyenizde olursa onlarında aynı şekilde işleri görülecektir.isteyen olursa özele mesaj atabilir.
yukarıdakilere ilaveten bilyoner hesaplarına 1tl aktarılacaktır
süper teklif sanal titandır, kendisi çuvalla kazanır kaşık ile verir
ölme eşşeğim ölme ,bizi kandırıyorlar ya .kaç ay mail okumanız lazım biliyormusunuz para hakkkınızın olması için .
4 senede 25.000 puana ulaşılıyomuş 25 lira için 4 sene ugrasmak hangi mantığa uyar acaba
şuan 30 liram var.10 tl bilyonere attım.
süpertekliften zamanında 50 tl aldım ve bilyoner hesabıma 25 tl aktardım ancak bunları elde etmek için ortalama 3 yıl süre geçmesi gerekti

şimdiki haliyle napolyonda ise durum dahada içler acısı... çok sabır ve çok üye lazım bunlara sahip olana ödeme yapıyorlar
2 sene uğraştım 15 tl toplayabildim. Uğraşmaya değmez boşverin.
zaman da para eden birşey bu şekilde harcamaya değmez
bikere bi yere 15 tl aktarmış kullanmıştım onun dışında puan toplamak çok zor davet kabul ettirmekte zor zor yani burdan kazanmak