Gönderen Konu: www.superteklif.com-kazandırıyor  (Okunma sayısı 18092 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SerratuS

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: www.superteklif.com-kazandırıyor
« Yanıtla #80 : 21 Mayıs 2012, 22:51:22 »
Evet  bencede volkin64  boşa kafa yorma  bu işle kaç gün oldu 10 la 20 ile olacak iş değil bu :)

Çevrimdışı berksanyalı

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #81 : 03 Temmuz 2012, 11:14:53 »
bundan bi 5-6 sene öncesinde vardı sanırım inanmıyordum, sonra bi kaç kişi kazandık falan yazdı forumlarda inandım devam ettim, sonra sogudum zaten ne kazandım ne kaybettım hiç bakmadım hala devam ediyorsa para kazananda varsa takip etmeye başlayabilirim :)))

Çevrimdışı gkymrc

• Usta Kampanyacı
    • Kokla Dünyayı
« Yanıtla #82 : 03 Temmuz 2012, 17:24:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bundan bi 5-6 sene öncesinde vardı sanırım inanmıyordum, sonra bi kaç kişi kazandık falan yazdı forumlarda inandım devam ettim, sonra sogudum zaten ne kazandım ne kaybettım hiç bakmadım hala devam ediyorsa para kazananda varsa takip etmeye başlayabilirim :)))

artık napolyon oldu bu. çok bi şey gelmiyo ama her hafta milli piyango bileti alıyorum ben, arada da yaz çekilişi yapıyorlardı ama bu sene yok. Motorsiklet ipad falan hediyeli. Ben memnunum açıkçası TL kazanamasam da MP bileti çok güzel bence
Lütfen takip :)
referans linklerim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı inci61

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #83 : 03 Temmuz 2012, 17:42:20 »
2007 yılında superteklif.com zamanında sevgililer günü yarışmasından 2 adet ipod touch kazanmıştım. Sonra değişti.bende girmemeye başladım. Eski tadı yok artık.