zaten milliyetin sayfasına üyeymişim katıldım tamamladım gönderdim hadi hayırlısı
ben mı goremıyorum nerde bu konu...
zaten milliyetin sayfasına üyeymişim katıldım tamamladım gönderdim hadi hayırlısı
bende göremiyorum nereye yapılıyor yorum?
evet şans meleklerine mi gönderdin sen??
yaa nereye yazıyoruz 2000 kişi arasına girmek için??? başladımıı şans meleklerine yazmıyoruz dimii
bana boşuna bekliyoruz gibi geliyor devlet daireleri ve büyük firmalr tatilde pazartesi başlatabilirler belki baksanıza yazılanlara cevap bile vermiyorlar facebookta
bana boşuna bekliyoruz gibi geliyor devlet daireleri ve büyük firmalr tatilde pazartesi başlatabilirler belki baksanıza yazılanlara cevap bile vermiyorlar facebookta
Devlet daireleri tatilde değil
Kampanyaya başvurular, 20 Mayıs itibarıyla Elidor’un Facebook sayfasında başlayacak ve kazanan isimler 30 Mayıs’ta duyurulacak. milliyete yorum yapmıştım ama facebook sayfasındaki açıklamayı beklemmek lazım daha başlatılmadı yani
Devlet daireleri tatilde değil 
aaaa ben tatilde biliyorum milletin ağzında 4 gün tatil geziyor