0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana boşuna bekliyoruz gibi geliyor devlet daireleri ve büyük firmalr tatilde pazartesi başlatabilirler belki baksanıza yazılanlara cevap bile vermiyorlar facebooktaDevlet daireleri tatilde değil aaaa ben tatilde biliyorum milletin ağzında 4 gün tatil geziyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana boşuna bekliyoruz gibi geliyor devlet daireleri ve büyük firmalr tatilde pazartesi başlatabilirler belki baksanıza yazılanlara cevap bile vermiyorlar facebooktaDevlet daireleri tatilde değil
bana boşuna bekliyoruz gibi geliyor devlet daireleri ve büyük firmalr tatilde pazartesi başlatabilirler belki baksanıza yazılanlara cevap bile vermiyorlar facebookta
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana boşuna bekliyoruz gibi geliyor devlet daireleri ve büyük firmalr tatilde pazartesi başlatabilirler belki baksanıza yazılanlara cevap bile vermiyorlar facebooktaDevlet daireleri tatilde değil aaaa ben tatilde biliyorum milletin ağzında 4 gün tatil geziyor Keşke ama tatil yapmadılar ne yazıkki. Sen aradaki 1 günü yıllık izinden kullanıp 4 gün tatil yapanları duymuşsundur.