Samsung Notebook | Ümitköy Çayyolu Arcadium AVM | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 75
hadi Kübre bak çayyolu istiyordun
canım ındım senın telefon kapalıydı...ben buldum ıkı kısı kostuk adamlara ve olanlar oldu ben sıfreyı soyleyemeden cocuk soyledı ve aldı...ınanamıyorum ya...su talıhım ne zaman gulecek bana bıktım ya...sanıyelerle alamadım ya...alamadım
bu dunyadan bunun ıcın nefret edıyorum...nefret edıyorum bu dunyadan!!
canım ındım senın telefon kapalıydı...ben buldum ıkı kısı kostuk adamlara ve olanlar oldu ben sıfreyı soyleyemeden cocuk soyledı ve aldı...ınanamıyorum ya...su talıhım ne zaman gulecek bana bıktım ya...sanıyelerle alamadım ya...alamadım
off Kübra kabul et böyle olmamalıydı..Şifreyi söylesen bitmişti neyse olan oldu......
off Kübra kabul et böyle olmamalıydı..Şifreyi söylesen bitmişti neyse olan oldu......
ne dıosun Devrım ya!!! Arcaıdum gordum cıplak ayak ındım asagı ne dıosun abı sen ya...!
ne dıosun Devrım ya!!! Arcaıdum gordum cıplak ayak ındım asagı ne dıosun abı sen ya...!
temam bir süre sonra kendine geleceksin..ağla açılırsın..o halinle biliyorum mutlu sona çok yaklaştın yalnız kelimeler düğümleniyor..üzüldük senin adına gerçekten....
Sony LCD | Konya Mevlana Müzesi Önü | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 42
ayaklarım agrıyor ya...yara bere oldu!!!