0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelki Mevlana önündekini diazem kazanır inşallah yani Diazem , 2 gündür sadece bu işin içerinde..umarım eli boş dönenlerden olmaz..kazanırsa süper olacak... bi kız almış demişler ayrıca Konya ödülleri bitmiş sanırım 4 taneymiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelki Mevlana önündekini diazem kazanır inşallah yani Diazem , 2 gündür sadece bu işin içerinde..umarım eli boş dönenlerden olmaz..kazanırsa süper olacak...
belki Mevlana önündekini diazem kazanır inşallah yani
En son yayınlanan videoyu izlediniz mi , kadın ne kadar rahat bir şekilde geliyor ve alıyor takdir ettim !!? hiç sevinmişe de benzemiyor ilginç...
cok zor bır kampanya bulcam kendıme...bunun acısı cok fena cıkacak...tum abuk yarısmaları bana soylesenıze...ne var ne yok sabaha kadar oynucam zaten calısıyorum...24 saat uzerınde calısılacak kampanya nedır?? Meral ve Devrım hadı once sızden beklıyorum!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincok zor bır kampanya bulcam kendıme...bunun acısı cok fena cıkacak...tum abuk yarısmaları bana soylesenıze...ne var ne yok sabaha kadar oynucam zaten calısıyorum...24 saat uzerınde calısılacak kampanya nedır?? Meral ve Devrım hadı once sızden beklıyorum!yarışma kategorileri + kişisel yetenekler = Uzmanlaşma anlamına geliyorsa senin uzmanlık alanını tespit etmeliyiz ilk evvel..kampanya çok elbet sana göre bulunur...