0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben dün uğraşmış biri olarak verdiklerine bende inanmıyorum bi kere bizden arkadaşlar o kadar uğraşmalarına rağmen sadece 1 kişi kazanmış o da tesadüfen zaten kendi adamlarından biri gelmeyincede yarış felan saçmalamışlar zaten bir allahın kuluda face de çıkıp ben kazandım tşkler felan yazan yok şu ana kadar. bence sadece heyecan olsun diye çıkın yollara ciddiye almayın keyfini çıkartın. o kadar adam dağıtıyolar etrafa ama kimseye hediye vermiyolar nasıl bi zihniyet onuda anlamış değilim bence bu kamanya burda bitmiştir. umutlarını koruyan herkesede bol şanskatılıyorum zaten az önce yenimahalleyi duyup çıkıyım mı diyen arkadaşımada kendini yorduğuna değmez boşuna uğraşma uyarısını yaptım
ben dün uğraşmış biri olarak verdiklerine bende inanmıyorum bi kere bizden arkadaşlar o kadar uğraşmalarına rağmen sadece 1 kişi kazanmış o da tesadüfen zaten kendi adamlarından biri gelmeyincede yarış felan saçmalamışlar zaten bir allahın kuluda face de çıkıp ben kazandım tşkler felan yazan yok şu ana kadar. bence sadece heyecan olsun diye çıkın yollara ciddiye almayın keyfini çıkartın. o kadar adam dağıtıyolar etrafa ama kimseye hediye vermiyolar nasıl bi zihniyet onuda anlamış değilim bence bu kamanya burda bitmiştir. umutlarını koruyan herkesede bol şans
Gidiyoruz
cok eglendırdıler benı varya...BATIKENT de Yenımahalle oldu ya unutulmaz bugun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincok eglendırdıler benı varya...BATIKENT de Yenımahalle oldu ya unutulmaz bugun betıkent yenimahalle sınırları içinde