0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
imkansız canım batıkent bildiğin yenimahalle doğma büyüme ankaralıyım ve batıkentte erkek arkadaşım oturuyo metronun karşısında ve bildim bilelide batıkent yenimahalle içindedir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinimkansız canım batıkent bildiğin yenimahalle doğma büyüme ankaralıyım ve batıkentte erkek arkadaşım oturuyo metronun karşısında ve bildim bilelide batıkent yenimahalle içindedir bunlar neye gore verıyorlar onu anlamadımkı beledıye Cankaya beledıyesı? neyse tahmınen ben yanlıs anlıyorum...bende gelelı 17 bıttı ıste...93 tu...bu arada Gordıon u nıye almıyor bunlar? merak ettım...Musterı Hızmetlerı pazartesı Istanbul u arayın dedı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinimkansız canım batıkent bildiğin yenimahalle doğma büyüme ankaralıyım ve batıkentte erkek arkadaşım oturuyo metronun karşısında ve bildim bilelide batıkent yenimahalle içindedir bunlar neye gore verıyorlar onu anlamadımkı beledıye Cankaya beledıyesı? neyse tahmınen ben yanlıs anlıyorum...bende gelelı 17 bıttı ıste...93 tu...bu arada Gordıon u nıye almıyor bunlar? merak ettım...Musterı Hızmetlerı pazartesı Istanbul u arayın dedı nerden bakıyosun merak ettim batıkent bariz yenimahalle belediyesi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinimkansız canım batıkent bildiğin yenimahalle doğma büyüme ankaralıyım ve batıkentte erkek arkadaşım oturuyo metronun karşısında ve bildim bilelide batıkent yenimahalle içindedir bunlar neye gore verıyorlar onu anlamadımkı beledıye Cankaya beledıyesı? neyse tahmınen ben yanlıs anlıyorum...bende gelelı 17 bıttı ıste...93 tu...bu arada Gordıon u nıye almıyor bunlar? merak ettım...Musterı Hızmetlerı pazartesı Istanbul u arayın dedı ama komiksin googleda bile yazsan yenimahalle çıkar nerden bakıyosun merak ettim batıkent bariz yenimahalle belediyesi Çayyolu Platformuna...kız dalga gecme vallahı Cankaya Beledıyesı yazıyor yaw... eglence cıktı sana da demı :D:D:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinimkansız canım batıkent bildiğin yenimahalle doğma büyüme ankaralıyım ve batıkentte erkek arkadaşım oturuyo metronun karşısında ve bildim bilelide batıkent yenimahalle içindedir bunlar neye gore verıyorlar onu anlamadımkı beledıye Cankaya beledıyesı? neyse tahmınen ben yanlıs anlıyorum...bende gelelı 17 bıttı ıste...93 tu...bu arada Gordıon u nıye almıyor bunlar? merak ettım...Musterı Hızmetlerı pazartesı Istanbul u arayın dedı ama komiksin googleda bile yazsan yenimahalle çıkar nerden bakıyosun merak ettim batıkent bariz yenimahalle belediyesi
neyse tamam daha yazmıyorum Ankara yla ılgılı hıh küstüm sabah berı Çayyolu Platformu acık da ona bakıyordum...neyse tamam sustum Yenımahalle Beledıyesı Fethı Yasar:D:D:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneyse tamam daha yazmıyorum Ankara yla ılgılı hıh küstüm sabah berı Çayyolu Platformu acık da ona bakıyordum...neyse tamam sustum Yenımahalle Beledıyesı Fethı Yasar:D:D:küsme küsme