2 saattır nete gırmeye calısıyorum...5 te yattım 9 bucuk ta kalktım ne olur ne olmaz dıye...ama yok gıremıyorsun nete delı cıktım vallahı...ama Aydınlıkevlere vermek de cok hos olmus ha...kımse gıtmemıstı oralara....365 e yakın dıyemı yapmıslar acaba dıcem baska bır cıkıs yolu yok...
365 birlik mahallesinde aydınlık evlere neresi yakın 
Ankamall yakın canım o zaman...ay yakın yerler mı dıyor ben gıyınıyorum telefon vercem kıme vercem ya...nolur bırınız yardım edın forumcummmmm hadddı gıyınıyorum kesın Umıtkoy dıcek
Dua edinn yakın i yer olsunnnn
sen niye nettesin çıksana dışarıya ya, arar haber veririz 2 kişi daha çok şansınız olur
Sony LCD TV | Konya M1 AVM Otopark | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 103
çooook uzak bana diazem çıktı mı acaba 
ona da uzakmış
onun arabası var

ama uzak yaa ben çıksam 1.5 saatten önce gidemem ama tahmin edilen bi yerdi şubesi var orda hazır bekleyen vardır
bana msj atınnnnnnnn cıkıyoummmmm
tamam çık hadi
konyadaki alınmmış 2 dakikada
tamam çık hadi
konyadaki alınmmış 2 dakikada
diğer illerde de farklı bişey olmucak sonuçta herkes çözdü işi stratejik noktalarda adam koydular herkes oralarda bekliyor :/
Konyadaki saçma olmuş ama mağaza çalışanlarından biri aldı deniyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbu benım facebook adresım ekleyın benı ekleyen de duvara yazar olurmu? Ankara Yenımahalle dıcek tahmınen ben cardaga ınıcem bırazdan yardım edın

( Devrım ıle Kamıle nerde yawww kaldım boyle

(