0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 saattır nete gırmeye calısıyorum...5 te yattım 9 bucuk ta kalktım ne olur ne olmaz dıye...ama yok gıremıyorsun nete delı cıktım vallahı...ama Aydınlıkevlere vermek de cok hos olmus ha...kımse gıtmemıstı oralara....365 e yakın dıyemı yapmıslar acaba dıcem baska bır cıkıs yolu yok...365 birlik mahallesinde aydınlık evlere neresi yakın
2 saattır nete gırmeye calısıyorum...5 te yattım 9 bucuk ta kalktım ne olur ne olmaz dıye...ama yok gıremıyorsun nete delı cıktım vallahı...ama Aydınlıkevlere vermek de cok hos olmus ha...kımse gıtmemıstı oralara....365 e yakın dıyemı yapmıslar acaba dıcem baska bır cıkıs yolu yok...
Dua edinn yakın i yer olsunnnn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSony LCD TV | Konya M1 AVM Otopark | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 103çooook uzak bana diazem çıktı mı acaba ona da uzakmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSony LCD TV | Konya M1 AVM Otopark | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 103çooook uzak bana diazem çıktı mı acaba
Sony LCD TV | Konya M1 AVM Otopark | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 103
bana msj atınnnnnnnn cıkıyoummmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana msj atınnnnnnnn cıkıyoummmmmtamam çık hadikonyadaki alınmmış 2 dakikada