0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKarem uzakmı sana ya... merkezdeysen 15 dklık mesafe hemen gitmeye başlaman lazım
Karem uzakmı sana ya...
Kareem le beklıorummmmm bennn hemen gören buraya yazsın telefonun basında benım cunkuuuu söztennnnnn ve dıgerlerı ılk gören eklesın ben burdayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKareem le beklıorummmmm bennn hemen gören buraya yazsın telefonun basında benım cunkuuuu söztennnnnn ve dıgerlerı ılk gören eklesın ben burdayımyazarız tabi, kareem çekirge meydanda devlet hastanesinin alt tarafında olimpik havuzun olduğu yer yada karagöz ile hacivatın heykellerinin olduğu yerler alternatif mekanlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKareem le beklıorummmmm bennn hemen gören buraya yazsın telefonun basında benım cunkuuuu söztennnnnn ve dıgerlerı ılk gören eklesın ben burdayımyazarız tabi, kareem çekirge meydanda devlet hastanesinin alt tarafında olimpik havuzun olduğu yer yada karagöz ile hacivatın heykellerinin olduğu yerler alternatif mekanlar yazdım oraları da hemen ona...Kareem yolda ben telefonda hadı bakalım ınsallah ya
Selcuk abı devlet hastanesı önunde Kareem dıger yerler nerde