Karem uzakmı sana ya... 
merkezdeysen 15 dklık mesafe hemen gitmeye başlaman lazım 
cıktı hadı yardımmmm burdan yazın ben telefonda beklıorum
Kareem le beklıorummmmm bennn hemen gören buraya yazsın telefonun basında benım cunkuuuu söztennnnnn ve dıgerlerı ılk gören eklesın ben burdayım
yazarız tabi, kareem çekirge meydanda devlet hastanesinin alt tarafında olimpik havuzun olduğu yer yada karagöz ile hacivatın heykellerinin olduğu yerler alternatif mekanlar
Kareem le beklıorummmmm bennn hemen gören buraya yazsın telefonun basında benım cunkuuuu söztennnnnn ve dıgerlerı ılk gören eklesın ben burdayım
yazarız tabi, kareem çekirge meydanda devlet hastanesinin alt tarafında olimpik havuzun olduğu yer yada karagöz ile hacivatın heykellerinin olduğu yerler alternatif mekanlar
yazdım oraları da hemen ona...Kareem yolda ben telefonda hadı bakalım ınsallah ya
bayrağı elinden almayı unutmasın koşullarda öyle yazıyo böylelikle kimse sorun çıkaramaz ilk ben geldim diye
yazdım oraları da hemen ona...Kareem yolda ben telefonda hadı bakalım ınsallah ya
bursa forumdan biri kazansınn
bence hacivatın oraya yapmazlar kalabalık meydandadır otobüs durakların olduğu yeri seçebilirler
Selcuk abı devlet hastanesı önunde Kareem dıger yerler nerde
ünlü kervansaray hotel de olabilir orası daha stratejik yokuşun ortasında

ancak hastanenin oldugu yerler merkez orda olması çok büyük ihtimal
merkez orası zaten artık şansına inş.yakın bir yer çıkar
bencede meydana doğru gelsin duvara yazmışlar çekirge meydan trafik kötüymüş