0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Samsung Notebook | Ümitköy Çayyolu Arcadium AVM | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 75
canım ındım senın telefon kapalıydı...ben buldum ıkı kısı kostuk adamlara ve olanlar oldu ben sıfreyı soyleyemeden cocuk soyledı ve aldı...ınanamıyorum ya...su talıhım ne zaman gulecek bana bıktım ya...sanıyelerle alamadım ya...alamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım ındım senın telefon kapalıydı...ben buldum ıkı kısı kostuk adamlara ve olanlar oldu ben sıfreyı soyleyemeden cocuk soyledı ve aldı...ınanamıyorum ya...su talıhım ne zaman gulecek bana bıktım ya...sanıyelerle alamadım ya...alamadım bende tam sana şifre yazıyordum tel çekmemiş o anda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım ındım senın telefon kapalıydı...ben buldum ıkı kısı kostuk adamlara ve olanlar oldu ben sıfreyı soyleyemeden cocuk soyledı ve aldı...ınanamıyorum ya...su talıhım ne zaman gulecek bana bıktım ya...sanıyelerle alamadım ya...alamadımoff Kübra kabul et böyle olmamalıydı..Şifreyi söylesen bitmişti neyse olan oldu......
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım ındım senın telefon kapalıydı...ben buldum ıkı kısı kostuk adamlara ve olanlar oldu ben sıfreyı soyleyemeden cocuk soyledı ve aldı...ınanamıyorum ya...su talıhım ne zaman gulecek bana bıktım ya...sanıyelerle alamadım ya...alamadımoff Kübra kabul et böyle olmamalıydı..Şifreyi söylesen bitmişti neyse olan oldu......ne dıosun Devrım ya!!! Arcaıdum gordum cıplak ayak ındım asagı ne dıosun abı sen ya...!