Gönderen Konu: Eurovisionda elendik!!!!  (Okunma sayısı 5212 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Eurovisionda elendik!!!!
« Yanıtla #10 : 11 Mayıs 2011, 01:36:52 »
Rezil bir şarkıydı zaten bence erkenden olması iyi oldu.Zaten oraya çıkınca siyaset dönüyor başka bir şey değil.Ama ben sadece son senelerde neden ermenistana oy veriyoruz onu anlamıyorum.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende inanamıyorum.....

emra aydın çıksaydı dereceye girerdik. ben beğenmemiştim zaten seçtikleri şarkıyı... çok sıradandı..
Emre Aydın 2 hafta önce pazar günü şu boğaz kenarındaki programda cevap verdi buna.Benim tarzım yada sevdiğim bir yarışma değil o yüzden girişmem böyle bişeye dedi.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #11 : 11 Mayıs 2011, 01:47:20 »
Rezil bir şarkıydı zaten bence erkenden olması iyi oldu.Zaten oraya çıkınca siyaset dönüyor başka bir şey değil.Ama ben sadece son senelerde neden ermenistana oy veriyoruz onu anlamıyorum.

aa hepimiz hırant olduk ermeni olduk ya ondandır!!!

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #12 : 11 Mayıs 2011, 02:15:07 »

bende inanamıyorum.....

emra aydın çıksaydı dereceye girerdik. ben beğenmemiştim zaten seçtikleri şarkıyı... çok sıradandı..
Emre Aydın 2 hafta önce pazar günü şu boğaz kenarındaki programda cevap verdi buna.Benim tarzım yada sevdiğim bir yarışma değil o yüzden girişmem böyle bişeye dedi.

izlemedim ama kendisi ödül almış bir şarkıcı.. sevmese bile ülkesi için katlanmalı :)
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 11 Mayıs 2011, 07:31:50 »
emre aydınıda geçtim hayko çıksa sallardı orayı bende grupta iyi seçilmeliydi bu sene herşey baştan hataydı
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 11 Mayıs 2011, 08:08:35 »
bence okadar kötü deil yani kaybetcegigimiz kadar berbat deil ama reklamı iyi yapılmadı
fazla önem verilmedi geçen yıllardaki kadar
geçen yıllarda bir kadın la katılmısdık neydi şarkısı leydimileymi öylle birşey ozman bile böyle başdan kaybetmemişdik üstelik bu şarkı bile ondan bin kat güzel:)
herzaman söylediğim gibi tercihim bu yarışmada türkçe söylenmesi gerekir

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 11 Mayıs 2011, 09:37:40 »
türkçe türkçe türkçe yoksa hep elensinler hiç acımam elendiğine

Çevrimdışı liverpooltorres

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 11 Mayıs 2011, 09:43:28 »
hadise kazanamamış o güzelliğyle yüksek sadakat mı kazanacak
YoU wİlL nEvEr WaLk AlOnE

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #17 : 11 Mayıs 2011, 09:44:55 »
ben dıyorum...soyunanlar lazım.. >:( ya da ıyı bır sarkı lazım...Hadıse nın şarkı guzelmıydı? hayır tabıkı de..ama kız oyle yaptı boyle yaptı dıkkat cektı...Sezen Cumhur Önal ın bır sözu vardı : Dunya bızı dansöz olarak bılıyor. Ne dogru bır cumle...

sımdı Turkce olmaz..ona da gelelım...Fransızlar cok ıyı bır sanatcılarıyla katıldılar ve 9.cu oldular...harıka bır ses mukemmel bır kadın...ama Fransızca oldugu ıcın 9.cu oldular...Turkce yle alınan en ıyı basarıyı sız de bılıyorsunuz Dınle'ydı...hatta sarkıyı soyleyen bayan akademısyen ve o da aynı seylerı soyluyor...tamam Dunya ya kendını gosterıyorsun ama orda anadılı ıle sarkı soylemeyen pek cok ulke var...

bır de su var...dun gecekı soyledıgımız yarı fınal grubundakı ulkelerın pek cogu bızı bılmıyor bılenler ıse bızı sevmıyor...persembe grubunda olsaydık cok daha farklı olurdu...kı bunu sadece ben demıyorum sabah berı okudugum pek cok yazı da bunu gördum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 11 Mayıs 2011, 09:48:31 »
ben inanabiliyorum, o şarkıya çok bile
ilhan şeşen'in egosu tavan yapmıştır şimdi, bu şarkı berbat demişti de grupla tartışmışlardı

hakketen kötüydük ama, topun içine de jimnastik yapan kız koymuşlar...yazık rimi rimi ley bile elemeyi geçmişti  ;D

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #19 : 11 Mayıs 2011, 09:50:03 »
baştan bılıyodum cunku sarkıyı bende begenmemıstım yanlıs secım yapıldı  >:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ