Şuan itibariyle elenmiş bulunmaktayız inanamıyorum
bende inanamıyorum.....
emra aydın çıksaydı dereceye girerdik. ben beğenmemiştim zaten seçtikleri şarkıyı... çok sıradandı..
Yüksek Sadakat mahvoldu...Çok destek çıktılar ya yerin dibine sokarlar !!1
Bu zaten şarkı yarışmasından çıktı. herkes dostuna veriyoo. Şarkılar berbattıııı nasıl giremedik anlamıyorum
evt orda haklısın.. hatırlıyor musunuz hadise yarıştığında ilk günden son güne kadar yok elbisesi taştan yok şu yok bu yere göğe sığdıramamışlardı.. yüksek sadakatın hiç reklamını yapmadılar..
evt orda haklısın.. hatırlıyor musunuz hadise yarıştığında ilk günden son güne kadar yok elbisesi taştan yok şu yok bu yere göğe sığdıramamışlardı.. yüksek sadakatın hiç reklamını yapmadılar.. 
Manga ıkıncı oldu...sizce kac kısı bılıyor Manga nın gecen sene ıkıncı oldugunu? cok az bır kesım bılıyordur...ama Hadıse yı sorsan cumlesı bılır...garıp bır ulkeyız bız...neyı nasıl yapacagımızı bılemıyoruz...Hadıse guzel bır kız ama bu kadar reklam bılemıyorum...Kenan Dogulu 20 yıldır meslekte onda bıle alakası yoktu ulkenın...bız sanırım sükse yapan göbek kıvıranları sevıyoruz
beklenilen sonuç erken bir programla sonlandı çünkü artık amacına hizmet etmiyor..siyaset nerede kendini gösterirse orada hizmetten bahsedilemez..üzülmeyin arkadaşlar çünkü değmez...
evet kesinliklee şarkı yarışmasını geçti siyasetin bi yansıması işte buu artık ne kadar bizi sevmeyen varsa gördükk
şarkı çok kötüydü bence hiç çekiciliği ve coşkusu yoktu bir bakıma iyi oldu.Yöneticilerde görsün işin içine siyaset ve komşuluk ilişkilerinni girdiğini kaybedecek olsak bile türkçe şarkı ile kaybedelim.
şarkı çok kötüydü bence hiç çekiciliği ve coşkusu yoktu bir bakıma iyi oldu.Yöneticilerde görsün işin içine siyaset ve komşuluk ilişkilerinni girdiğini kaybedecek olsak bile türkçe şarkı ile kaybedelim.
%50 juri değerlendirmesiyle zaten sonuç belli olmuştu ve şimdi de resmileşti bro..söylenecek bir söz kalmadı..problem müzik kültürleri değildi ki...