haftasonu baktım migrosta 6.45 e satılıyordu
nasılsa Diazem kazanacak diye almadım ;Dbol şans herkese
kendi evim bile yok çıksa napacağım mutfağı:))
Katılım olarak çok da aşırı beklemiyorum aslında.Sonuçta mutfak bu paraya çevirmek o akdarda kolay değil.Sonrasında ürünün fiyatı 8 milyar(örenek olarak) 800 lira ödemeniz gerekte diyebilirler.Ama bu benim mutfak kazanma hırssıma engel olamaz o ayrı mesele.Şu aralar doğadan çaya sardım şokella işini bitirdim sayılır...
Katılım olarak çok da aşırı beklemiyorum aslında.Sonuçta mutfak bu paraya çevirmek o akdarda kolay değil.Sonrasında ürünün fiyatı 8 milyar(örenek olarak) 800 lira ödemeniz gerekte diyebilirler.Ama bu benim mutfak kazanma hırssıma engel olamaz o ayrı mesele.Şu aralar doğadan çaya sardım şokella işini bitirdim sayılır...
vestel ürünleri yerleştirecek bir muyfakmı olacak:))
doğadan ne veriyor ki
vestel ürünleri yerleştirecek bir muyfakmı olacak:))
doğadan ne veriyor ki
makromarketlerde doğadan iphone çekilişi var. alışveriş kampanyalarında görebilirsin. diazem onu bahsetmiş sanırım.
Evet makromarket tekien dadandımda pek bişi çıkmıcak.1 bardağa kaybedecez bu çekilişi :S
yarın son gun .hatırlatayım. sonuclar 8 temmuz radıkal gazetesınde yanlıs okumadıysam
katıldık bakalım hadi hayırlısı
katıldık bakalım hadi hayırlısı 
Bugün katılmadın umarım.. Az sonra ben unuttuklarım vardı onları yollamaya başlıcam
bende katılmıştım bu kampanyaya ama sadece 1 tane gönderdim şansım var mdır?
annem bu kampanyayla yatıp kalkıyo inş kazanırım yaaa cok istiyo