nestle chokella 1 mayıs-30 haziran 2011 arasın da
her gün bir kale mutfak hediye ederek
annelerin hayalini gerçekleştiriyor.ambalajın içinden çıkan kodu 4544 e göndermek yeterli.
kale mutfak la işbirliği içinde yürütülen bu kampanya da 61 gün de 3 farklı model ve onlarca renk
seçeneğinden herkes kendi zevkine uygun olanı seçiyor.500 gr 750 gr nestle chokella ürünü alanlar da
çeşitli hediyeler kazanıyor.
çatal-bıçak,fırın eldiveni,tutacak,havlu...nestle ücretsiz tüketici hattı...
0800 211 02 18.
Link varmı dostum.Bir incelesek.Bu ara battık büyük bişiler vurmassak zaten..
Resim ekledim.Küçük yazıları okuyamasamda
Kampanyalı paketler ayrı mı anlamadım. Migrostan haftasonu aldık, indirimi de vardı, dış ambalaj aynı ama kod filan yok?
Kampanyalı paketler ayrı mı anlamadım. Migrostan haftasonu aldık, indirimi de vardı, dış ambalaj aynı ama kod filan yok?
paketin üzerinde tepsi eldiveni veya çatal ,bıçak eklenmiş, şifre kartı paketin üzerinde..
Paketin üzerindeyse yırtıp alıp katılırlar. Daninolar öyleydi bir ara. Bu tür kampanyalarda katılım çok oluyor. Keşke içine koysalardı. Migros'un indirim yapmasının da sebebi anlaşıldı. Sürekli tükettiğimiz bir ürünü epey de uygun fiyata aldık gerçi. Teşekkürler cevabınız için.
Şifre kartını neden paket üzerine koyarlar ki..
Arkadaslar germeyelim ortamı
Sizler zaten cok güzel paylasımlar yapan kişilersiniz
Foruma fazlasıyla katkınız var.. Birbirinizi kırmanın lüzumu yok..
Arkadaşlar, forumumuzun huzuru için tartışmalardan kaçınalım. Tartışma yaratan tüm mesajlar silinmiştir. Konunun uzatılmamasını rica ediyorum.
250-500-750 gr olanları var hepsi içinde geçerli mi