altınada saklamamışlardır be sözten sen yemeye bahane aramışsızn sanırım bizimkiler eski ürün bunların üstünde havlu mudur nedir öle bişeyde var biz kandırıldık deyip eski boş kutuları versek yenisini verirlermiki..

[/quote]carrefoura mail atacagım şimdi ordan almıştım yenisini isteyecegim bakalım ne diyecekler
dün markete gittiğimde nestle çikolatalarının şifresinin üzerinden yırtılıp alındığı kutular gördüm adamlar 5-6 tanesini yırtıp yırtıp şifresini alıp rafların arka taraflarına atmışlar.belki daha göremediğim de vardır.bu kadar da olmaz yani nasıl vicdanları rahat olarak atacaklar o şifreleri bilmiyorum!!!!!
Bu konuda içim çok rahat.. Ne kadar aldığımı göstermektende çekinmiyorum..
sözüm size değil zaten gördüm sizin fotoğrafları

ama böyle yapanlar gerçekten ellerini vicdanlarına koyup bi düşünsünler..
ben de 2.34 (500 gr.) e oldukça fazla aldım...vodafone den 40 kuruş mesaj maliyetiyle her gün bir
şifreyi emekli ediyorum...yani hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz...

ürün ambalajlarından etiket sökenler
hırsızlık yaptıklarını bilsinler yeter...ben ambalajdan sökülmüş şifrenin geçersiz olması ve kazanımda fiş
ibrazı için firmaya şikayette bulundum...8x4 te yaptığım gibi.
ben de 2.34 (500 gr.) e oldukça fazla aldım...vodafone den 40 kuruş mesaj maliyetiyle her gün bir
şifreyi emekli ediyorum...yani hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz...
ürün ambalajlarından etiket sökenler
hırsızlık yaptıklarını bilsinler yeter...ben ambalajdan sökülmüş şifrenin geçersiz olması ve kazanımda fiş
ibrazı için firmaya şikayette bulundum...8x4 te yaptığım gibi.
nerede 2,34e var ben de stoklayayım valla. gerçekten bedava hadi geçtim kampanyayı
Garanti Money ile Migrostan bu fiyata alınıyordu..
Şimdi baktimda sifre yazmiyodu