ambalajda kampanya bilgisi varmı? kod tüm ürünlerdemi?
kabın içindekı folyada malesf
demek istediğim kodu olmayan ürün var mı yanlış almayım
kampanyalı paketler çıkar bence beklemek lazım. ayrıca çok fazla ya hergün kocaman çokellamı yiyelim yani öyle katılmak için
Bugun katılamadım ama su ana kadar 12 tane yolladım.Yarında 18 tane yollucam hayırlısı ile..
Bugun katılamadım ama su ana kadar 12 tane yolladım.Yarında 18 tane yollucam hayırlısı ile..
kutuların üzerinde kampanya resmimi var benim aldığımdan çıkmadıda
kutuların üzerinde kampanya resmimi var benim aldığımdan çıkmadıda
kutuların üzerinde hediyesiyle ambalajlanmış..hediyenin hemen altında kutunun yüzeyine yapıştırılmış katılım kuponu..görünce anlarsın çok rahat...
chokella 500 gr. migros ta 18 mayısa kadar 4.45 moneyvisa kredi kartıyla alındığında 2 lira karta geri yükleniyor,moneykarta 1 tl iadeli...moneyvisa kartı olana ürün 2.45 e inmiş oluyor.
chokella 500 gr. migros ta 18 mayısa kadar 4.45 moneyvisa kredi kartıyla alındığında 2 lira karta geri yükleniyor,moneykarta 1 tl iadeli...moneyvisa kartı olana ürün 2.45 e inmiş oluyor.
çılgınca bir indirim..pes ya nasıl indirim bu..katılım bu gidişle tavan yapacak...