0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hiç anlamadım ben bazı bayiler ücret istiyor bazıları istemiyor bazıları boş tüp diye ısrar ediyor bunlar kafalarına göre davranıyor o zaman insanda ne yapcagını şaşırıyor
sanırım aynı ip'den aynı günde sadece 1 kişi kazanabiliyor. şimdi de yupiye kazandırmışım. hayırlı olsun.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsanırım aynı ip'den aynı günde sadece 1 kişi kazanabiliyor. şimdi de yupiye kazandırmışım. hayırlı olsun.yupi ye dün bende uğraştım bilseydim sizin de denediğinizi başka birine uğraşırdım bende iyi 2 nin biri tutmuş diye seviniyorum bu yazıyı görene kadar
tüpü getirdi bıraktı ve gitti.. bu kadar mı dedim evet dedi tüpü alıcaz depozito parası bilmem ne hiçbişey demedi .. bende tamam sağol dedim heheee
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüpü getirdi bıraktı ve gitti.. bu kadar mı dedim evet dedi tüpü alıcaz depozito parası bilmem ne hiçbişey demedi .. bende tamam sağol dedim heheeehayırlı olsun Selda yalnız merkez sonradan bilgilendirme amaçlı bayileri arıyor..tekrar gelirse neden geldiniz diye sorma bil ki tüp boşalınca alacağım demeye gelmiştir...