valla 23. sn. ye yaptım daha azını kendimi gebertsemde yapamam...10 sn . mümkün diil....ayrıca bir hafta kazana ertesi hafta baska isimlede kazanabilir bence...
şikayet maili attım onda bile harf sıralaması yapmışlar uzun yazamıyosunuz, 13 sn. de siz bitirebiliyo musunuz dedim..
arkadaşlar yapılyo 10 saniyede ilk oynadıgımda 4 dakika anca buldum bi kaç kere daha oynadım 10 saniyeye indim hile mile yapmadan zaten oynaya oynaya ezberliyorsunuz ama 10 saniyenin altında hile var demek bence
nasıl yaptın ki bende hergün oynuyorum ezberledim hepsini ama ilk bölüm 9 sn.den önce bitmiyo 2. bölümde 6 sn. son bölümde 8 sn. desek en az 23 olur hadi 20 olsun 10 nasıl oluyoki zaten seçmek seçip sürüklemek tıklamak dersen süre geçiyo..
arkadaşlar ben ilk hafta kazandım hediyem cuma günü geldi valla çorbaları çok beğendim 4 çorba vardı bir çanta bardak ve peçete var içinde
nasıl yaptın ki bende hergün oynuyorum ezberledim hepsini ama ilk bölüm 9 sn.den önce bitmiyo 2. bölümde 6 sn. son bölümde 8 sn. desek en az 23 olur hadi 20 olsun 10 nasıl oluyoki zaten seçmek seçip sürüklemek tıklamak dersen süre geçiyo..
ne bilim şansa demekki zaten bi kere yaptım,:)
ben burdan bişey kazanamadım denemiyorum artık
ne kadar uğraşsamda yok yani 20 sn altına düşemiyorum
evet malesef bende düşemiyorum. uğraştım ama olmuyor.