0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnasıl yaptın ki bende hergün oynuyorum ezberledim hepsini ama ilk bölüm 9 sn.den önce bitmiyo 2. bölümde 6 sn. son bölümde 8 sn. desek en az 23 olur hadi 20 olsun 10 nasıl oluyoki zaten seçmek seçip sürüklemek tıklamak dersen süre geçiyo..ne bilim şansa demekki zaten bi kere yaptım,:)
nasıl yaptın ki bende hergün oynuyorum ezberledim hepsini ama ilk bölüm 9 sn.den önce bitmiyo 2. bölümde 6 sn. son bölümde 8 sn. desek en az 23 olur hadi 20 olsun 10 nasıl oluyoki zaten seçmek seçip sürüklemek tıklamak dersen süre geçiyo..
biri hile yöntemini bize de açıklasa.Bizde kazansak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnasıl yaptın ki bende hergün oynuyorum ezberledim hepsini ama ilk bölüm 9 sn.den önce bitmiyo 2. bölümde 6 sn. son bölümde 8 sn. desek en az 23 olur hadi 20 olsun 10 nasıl oluyoki zaten seçmek seçip sürüklemek tıklamak dersen süre geçiyo..ne bilim şansa demekki zaten bi kere yaptım,:)Bence sen zagordan yardım almışsın. Bu kadar kişi yapamıyorsa sende yapamamalısın ancak hile yöntemi ile olur o kadar kısa süreler.