Gönderen Konu: Kampanya - Oy Yalan Hile Yapan Kazanıyor  (Okunma sayısı 6807 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Kampanya - Oy Yalan Hile Yapan Kazanıyor
« : 08 Mayıs 2011, 00:28:27 »
Arkadaşlar başlık belki biraz sert oldu ama inanın az bile. Bugün artık çıldırma noktasına geldim. Pek çok oylu kampanyaya katıldım ve sonuç hüsran. Oyunalrda da öyle. Hile hile. Birde yeni moda birşey var senin puanın fazlaysa falan senin Facebook sayfanı şikayet edenler. Bugün yaşadığım olaysa çok komik ben yaklaşık 2 aydan fazladır yani başladığı günden beri Glade Sen Tasarladayım ve her gün arkadaşlarımdan oy istemekten bıktım yani o derece nerdeyse ilk 10 hergün sabit rakam ve kişilerle güderken bugün bir anda ilk 2 sıraya puanları 2700 ve 2300 lerde olan 2 şahıs çıktı. Zaten o sayfaya bakan arkadaşlar görüceklerdir sonraki oylar 1300 falan. Bunun amacı nedir anlamadım. İlk 100 de bile değilken bir anda 2700 lerde olan bir oy bir günde ve 2 kişi aynı anda ayıp arkadaşlar bunu nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Bua rada 2 isimide araştırdım ve 2si bağlantılı kişiler olduğunu gördüm belkide aynı kişiye ait 2 farklı isim bilmiyorum ama 2si bağlantılı. Bu tür hilebazlar varken bizler gibi dürüst olanlar kazanamaz. Daha komiiği bugün Acikinovasyonda bir halk oylamasına açık tartışma var belediyecelik ile alakalı pozitif ve negatif oy verebilyorsunuz. Orda da kimse kimseye pozitif oy vermiyor direk negatif yorum bile yok. Bu kadar mı rekabete kapalı insanlar var. Bu tür hilebazlara karşı lütfen sessiz kalmayalım ilgili yarışmalardaki iletişim vs nereye gerekiyorsa yazalım , şikayet edelim. Sessiz kaldıkça bu gibi şeyler daha çok başımıza gelir.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Kampanya - Oy Yalan Hile Yapan Kazanıyor
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2011, 00:40:59 »
İşin ucunda kazanmak olunca yapılan her şey mubah gibi görülüyor..Maksat seni saf dışı bırakıp istenilen başarıya kestirme yollar bulmak..bunu yaşayan bir sen değilsin..Hile hep var olacaktır..Önüne bir yere kadar taş koyabilirsin..Kaç yıldır bu işin içinde olanlar vardır..Değişen ne ..Koca bir HİÇ .. :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #2 : 08 Mayıs 2011, 00:48:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İşin ucunda kazanmak olunca yapılan her şey mubah gibi görülüyor..Maksat seni saf dışı bırakıp istenilen başarıya kestirme yollar bulmak..bunu yaşayan bir sen değilsin..Hile hep var olacaktır..Önüne bir yere kadar taş koyabilirsin..Kaç yıldır bu işin içinde olanlar vardır..Değişen ne ..Koca bir HİÇ .. :)
+1 aynen katılıyorum

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2011, 00:50:42 »
+1 aynen katılıyorum
dun Pınar la yasadıklarımız ıste...ve bana gelen maılı sızlere gosterdım...adamların umru degılkı...hıle olmus olmamıs...Glade cıler duzeltıyordu ama bugunku hal ne ben anlamadım gercekten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2011, 01:03:40 »
Bilemiyorm Glade 2 aydır iyi gidiyordu sroun ve hileci yok gibiydi. Bir anda 1 günde 2700ler geldi şaşırdım yani hile yaptın bari 2100 yap bırak 2000 yap amacı nedir ben bu isnanalrı rahatsız olarak görüyorum. Ve hakkımı helal etmiyorum bu tür şekilde bizlerin emekle gerçek kişilerin verdiklerleri oyları bı şekilde ezip kendilerine pay çıkarmalarını. Bu tür yarışmaların iyice artık yalan olduğuna karar verdim mesela bunun gibi Doğuş Çay Bahçe var ama onda juri olucakmış o da güel bir haber. Birde Facebook beğenili yarışmalar var ki onalra hiç katılmıyorum artık . Oyunlardaki hileleri duymayan yok bari paylaşılsın izlerde kullanalım bu hileleleri.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2011, 01:33:55 »
+1 aynen katılıyorum
dun Pınar la yasadıklarımız ıste...ve bana gelen maılı sızlere gosterdım...adamların umru degılkı...hıle olmus olmamıs...Glade cıler duzeltıyordu ama bugunku hal ne ben anlamadım gercekten
evet cnm glade hileli oyları eliyordu ama demekki oda bıraktı elemeyi ama bin pişman oldum dünkü yarışmadan sonra bir daha beğenili yarışmaların yanından bile geçmem insanların hakkını yiyorlar elbet bir gün çıkar biyerlerinden bu haklar ;)

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2011, 01:45:08 »
Bende inannıyorum çıkıcağına kimsenin hakkı kimseye kalmaz. Ama ben bu insanların duygusunu merak ediyorum. Hangi güdü ve hırs bu kadar abartır. Artk katılmam zaten boyumun ölçüsünü aldım pek güzel. Nasıl gözgöre göre utanmadan yapıyorlar onu anlamıyorum. Bi günde 2700 maşallah yarışma bitimi 70 milyon yapar o arkadaşlar alıcakları ne bir oda kokusu ve deterjan seti bu arada 2sinin aynı kişi yada ortak olduklarına eminim facebookda Avon da biri diğerinin sayfasına üye tam olarak anlayamadım. Ve dikkat ettim bu tür yarışmaları hep aynı simler kazanıyor o da çok ilginç. Demek ki bilgisayr programcısı olmak bu gibi işlerde çok işe yarıyor :D Kendilerine kolay gelsin artı kendi kendilerine oy atsınlar , beğensinler ve oyunlarda puanları toplasınlar. Onalara engel olmayan firmalarda hata var. Yurtdışında bu tür hile yapanlar hemen ip den banlanıyor firmalar tarafından. Facebook bile günde 5 den fazla arkadaş ekleyince senden şüphelenip arkdaş eklmeni durduruyor bizim firmalar ise bu tür şeylere göz yummayı tercih ediyor.

En güzeli şikayet edebildiimiz  yere kadar şikayet etmek ve Allaha havale etmek. Ama şu Facebook şikayeti beni şok etti artık iyice zıvanadan çıkmışlar demek ki.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2011, 02:11:27 »
benim tasarımımda güzeldi ama nedense oy veren olmuyor. isteyene verirsen o da sana veriyor. keşke herkes hak edene, beğendiğine verse. illa oy istemek mi lazım yada hile yapmak mı. bence bu tür yarışamlarda birde jüri değerlendirmesi yapılsa daha iyi olur
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı kareem1987

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2011, 02:18:40 »
oylu olanlara kesinlikle katılmıyorum işte bu yüzden.arkadaş bir insan 8000 kişiyi nasıl davet edip üye yapar ki.aklım almıyor.o yüzden çekilişleri tercih ediyorum.ya da soru sorulanları.
firmaları da anlamıyorum.amaç daha fazla üye(kişi) ve daha fazla kazanç.sanki o davet ettikleri atıyorum 700 kişi o siteye girecek deeeee alışveriş yapacak.avucunuzu yalarsınız.yapın çekiliş reel insanları görün...

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2011, 02:27:00 »
Firmanın amacı üye toplamak ancak bu şekilde üye kaybeder. Bu hile ile gelenler zaten sahte oy atıyorlar bir anda 2700 atabiliyor 1 günde burda otomatik bir makine hilesi var belli. Oyunlardaki hilelerde bir program kullanılıyor besbelli adını bilmiyoruz o kadar. Yoksa ben kimsenin mesela Experde o puanı yapabileceğini sanmıyorum. Yada Omo nun yarışmasında . Bu hileler nerde yazıyor onu bilmiyorum. Kendi kendilerine eğlensinler firmalarda artık üye geliyor diye boş boş eğlensin :D halbuksi hepsi fake. Ben şu Facebook olaylarını hiç anlamıyorum o kadar like almak için ilk önce bence bir Facebook hesabı ayrı açıyorlar. Sonrada 90 ane arkdaş kendi kendilerine ekliyorlar diye düşünsem Facebook bunu farkeder diye düşünüyorum. Aynı ipden bir sürü üyelik alındığını ama belli ki farketmiyor.
Veritas = Aequitas