Bende inannıyorum çıkıcağına kimsenin hakkı kimseye kalmaz. Ama ben bu insanların duygusunu merak ediyorum. Hangi güdü ve hırs bu kadar abartır. Artk katılmam zaten boyumun ölçüsünü aldım pek güzel. Nasıl gözgöre göre utanmadan yapıyorlar onu anlamıyorum. Bi günde 2700 maşallah yarışma bitimi 70 milyon yapar o arkadaşlar alıcakları ne bir oda kokusu ve deterjan seti bu arada 2sinin aynı kişi yada ortak olduklarına eminim facebookda Avon da biri diğerinin sayfasına üye tam olarak anlayamadım. Ve dikkat ettim bu tür yarışmaları hep aynı simler kazanıyor o da çok ilginç. Demek ki bilgisayr programcısı olmak bu gibi işlerde çok işe yarıyor

Kendilerine kolay gelsin artı kendi kendilerine oy atsınlar , beğensinler ve oyunlarda puanları toplasınlar. Onalara engel olmayan firmalarda hata var. Yurtdışında bu tür hile yapanlar hemen ip den banlanıyor firmalar tarafından. Facebook bile günde 5 den fazla arkadaş ekleyince senden şüphelenip arkdaş eklmeni durduruyor bizim firmalar ise bu tür şeylere göz yummayı tercih ediyor.
En güzeli şikayet edebildiimiz yere kadar şikayet etmek ve Allaha havale etmek. Ama şu Facebook şikayeti beni şok etti artık iyice zıvanadan çıkmışlar demek ki.