kafam karıştı.... geri arasam mı beni arayan numarayı niye sordunuz diye?
benide aradılar hatırlamıyorum dedim hakkınızı kaybettiniz dedi kapattı acep neydiki hay allah yaa
beni ve eşimide dün aradılar kadın o kadar hızlı ve mikrofona yakın konuştuki 3-4 kez tekrarlatmama rağmen yarısını anlamadım ama eti değil bi arabadan bahsetti siteye üye olurken yakın zamanda araba almayı düşünüyor musunuz şıkkına evet demişim, siz veya 1. derce yakınınız araba alıcaksa 100 tl indirim yapıcaz dedi bende düşünmüyorum şu anda dedim, akşamda eşim söledi nerelere kaydettin beni gene dedi, valla hangi yarışma onu bile bilmiyorum..
O başka arkadaşım. benim söylediğim eti. senin dediğin yerden beni dün aradılar o ayrı...
ee dün arayan hangi site içindi peki ben anlamadım, bugün sizin bahsettiğinizide anlamadım bugün arayan olursa ben sorarım sizin için niye arıyosunuz diye..
beni ve eşimide dün aradılar kadın o kadar hızlı ve mikrofona yakın konuştuki 3-4 kez tekrarlatmama rağmen yarısını anlamadım ama eti değil bi arabadan bahsetti siteye üye olurken yakın zamanda araba almayı düşünüyor musunuz şıkkına evet demişim, siz veya 1. derce yakınınız araba alıcaksa 100 tl indirim yapıcaz dedi bende düşünmüyorum şu anda dedim, akşamda eşim söledi nerelere kaydettin beni gene dedi, valla hangi yarışma onu bile bilmiyorum..
O başka arkadaşım. benim söylediğim eti. senin dediğin yerden beni dün aradılar o ayrı...
ee dün arayan hangi site içindi peki ben anlamadım, bugün sizin bahsettiğinizide anlamadım bugün arayan olursa ben sorarım sizin için niye arıyosunuz diye.. 
sanırım dediğiniz paropuzzle.benide aramışlardı geçen hafta siteye üye olurken araba alıcağınızı belirtmişsiniz. Eğer alırsanız şu kadarlık indirim var falan demişti.
beni biri aradı eti müşteri hizmetlerinden. etinin bir kampanyasına katıldınız mı dedi? evet dedim. hangisi dedi. eti wanted dedim. tamam dedi kapattı. başka aranan var mı böyle?
Evet aynı şekilde beni de aradılar. Ben wanted diyince bi "hımmm" çekti ve kapadı
beni biri aradı eti müşteri hizmetlerinden. etinin bir kampanyasına katıldınız mı dedi? evet dedim. hangisi dedi. eti wanted dedim. tamam dedi kapattı. başka aranan var mı böyle?
Bu gün benide aradılar kampanya ya katılıp katılmadığımı sordular
Bu gün benide aradılar kampanya ya katılıp katılmadığımı sordular 
ya arkadaslar eger bana oy vermişseniz ayarsizenerji.com ondan aramıs olabilr sizi kontrol amaclı aramalardır..size kampanyaya katıldınız diye sormuslarsa evet deyin ondan sonra hangi kampanya dese eti maksimus diyin...Lütfen etiden arananlar evet katıldım eti maksimus kampanyasına diyin...yanlıs diyenler tekrar arayıp düzeltirse sevinirim yoksa verdiginiz puan gecersiz oluyor

sizi arıyan numara buysa 02166510910 yanlıs diyenler tekrar arayıp düzeltirse sevinirim
ama ben ayarsız enerjiye katılmamıştım. Wanted a katılmıştım. Başka düşünemiyorum. Kesin wanted. Ama bak olabilir, size oy vermek için yani destek için de ayarsız enerjiye girmiş olabilirim. Ama maalesef wanted dediiiimm

Hem çok oldu arayalı, sabah aramışlardı
kazanmasanda arıyorlar beni aramışlardı