Gönderen Konu: Eti Wanted Yarışması  (Okunma sayısı 36076 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
Ynt: Eti Wanted Yarışması
« Yanıtla #120 : 26 Mart 2009, 13:55:08 »
kafam karıştı.... geri arasam mı beni arayan numarayı niye sordunuz diye?

Çevrimdışı minikcim

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #121 : 26 Mart 2009, 14:27:18 »
benide aradılar hatırlamıyorum dedim hakkınızı kaybettiniz dedi kapattı acep neydiki hay allah yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #122 : 26 Mart 2009, 14:37:09 »
beni ve eşimide dün aradılar kadın o kadar hızlı ve mikrofona yakın konuştuki 3-4 kez tekrarlatmama rağmen yarısını anlamadım ama eti değil bi arabadan bahsetti siteye üye olurken yakın zamanda araba almayı düşünüyor musunuz şıkkına evet demişim, siz veya 1. derce yakınınız araba alıcaksa 100 tl indirim yapıcaz dedi bende düşünmüyorum şu anda dedim, akşamda eşim söledi nerelere kaydettin beni gene dedi, valla hangi yarışma onu bile bilmiyorum..

O başka arkadaşım. benim söylediğim eti. senin dediğin yerden beni dün aradılar o ayrı...

ee dün arayan hangi site içindi peki ben anlamadım, bugün sizin bahsettiğinizide anlamadım bugün arayan olursa ben sorarım sizin için niye arıyosunuz diye.. ;)

Çevrimdışı nuray.uzunc

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #123 : 26 Mart 2009, 14:59:37 »
beni ve eşimide dün aradılar kadın o kadar hızlı ve mikrofona yakın konuştuki 3-4 kez tekrarlatmama rağmen yarısını anlamadım ama eti değil bi arabadan bahsetti siteye üye olurken yakın zamanda araba almayı düşünüyor musunuz şıkkına evet demişim, siz veya 1. derce yakınınız araba alıcaksa 100 tl indirim yapıcaz dedi bende düşünmüyorum şu anda dedim, akşamda eşim söledi nerelere kaydettin beni gene dedi, valla hangi yarışma onu bile bilmiyorum..

O başka arkadaşım. benim söylediğim eti. senin dediğin yerden beni dün aradılar o ayrı...

ee dün arayan hangi site içindi peki ben anlamadım, bugün sizin bahsettiğinizide anlamadım bugün arayan olursa ben sorarım sizin için niye arıyosunuz diye.. ;)
sanırım dediğiniz paropuzzle.benide aramışlardı geçen hafta siteye üye olurken araba alıcağınızı belirtmişsiniz. Eğer alırsanız şu kadarlık indirim var falan demişti.

Çevrimdışı cadi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #124 : 26 Mart 2009, 15:00:36 »
beni biri aradı eti müşteri hizmetlerinden. etinin bir kampanyasına katıldınız mı dedi? evet dedim. hangisi dedi. eti wanted dedim. tamam dedi kapattı. başka aranan var mı böyle?
Evet aynı şekilde beni de aradılar. Ben wanted diyince bi "hımmm" çekti ve kapadı ???

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #125 : 26 Mart 2009, 15:27:14 »

sanırım dediğiniz paropuzzle.benide aramışlardı geçen hafta siteye üye olurken araba alıcağınızı belirtmişsiniz. Eğer alırsanız şu kadarlık indirim var falan demişti.

iyide ona ben katıldım eşim katılmadıki numarasını nerden bulmuşlar hayret..

bu arada etiden arayan soran yok sorarsa hepsine katıldım hangini soruyonuz diyim..:)) ;D ;D

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #126 : 26 Mart 2009, 16:32:30 »
beni biri aradı eti müşteri hizmetlerinden. etinin bir kampanyasına katıldınız mı dedi? evet dedim. hangisi dedi. eti wanted dedim. tamam dedi kapattı. başka aranan var mı böyle?
Bu gün benide aradılar kampanya ya katılıp katılmadığımı sordular  :-\

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #127 : 26 Mart 2009, 16:36:50 »
Bu gün benide aradılar kampanya ya katılıp katılmadığımı sordular  :-\

ya arkadaslar eger bana oy vermişseniz ayarsizenerji.com ondan aramıs olabilr sizi kontrol amaclı aramalardır..size kampanyaya katıldınız diye sormuslarsa  evet deyin ondan sonra hangi kampanya dese eti maksimus diyin...Lütfen etiden arananlar evet katıldım  eti maksimus kampanyasına diyin...yanlıs diyenler tekrar arayıp düzeltirse sevinirim yoksa verdiginiz puan gecersiz oluyor  :'(

sizi arıyan numara buysa 02166510910  yanlıs diyenler tekrar arayıp düzeltirse sevinirim
« Son Düzenleme: 26 Mart 2009, 16:45:16 Gönderen: lonelycocuq »

Çevrimdışı cadi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #128 : 26 Mart 2009, 19:08:07 »
ama ben ayarsız enerjiye katılmamıştım. Wanted a katılmıştım. Başka düşünemiyorum. Kesin wanted. Ama bak olabilir, size oy vermek için yani destek için de ayarsız enerjiye girmiş olabilirim. Ama maalesef wanted dediiiimm :( Hem çok oldu arayalı, sabah aramışlardı
« Son Düzenleme: 26 Mart 2009, 19:10:12 Gönderen: CADI_s »

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #129 : 26 Mart 2009, 19:08:43 »
kazanmasanda arıyorlar beni aramışlardı :D
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !