İLLER: KONYA, MERSİN, NİĞDE, OSMANİYE, SİİRT, SİVAS, URFA, VAN , şanslı iller 
Eksik Bilgi Vermişin Şanslı İller : ADANA , ADIYAMAN , AKSARAY , ANTALYA , DİYARBAKIR , GAZİANTEP , HATAY , İSKENDERUN , KAHRAMANMARAŞ , KARAMAN , KAYSERİ , KIRŞEHİR , KİLİS , KONYA , MERSİN , NİĞDE , OSMANİYE , SİİRT , SİVAS , URFA ve VAN
kampanya ile birlikte şubesi olan il sayısını arttırdı demek
2.suyu aldım dün.su geldikten sonra msj ile bilginlendirme yapılıyor çekilişe katılım hakkında.
hatayla iskenderun aynı ama tanıdıklar var. dur bakiim alsınlar bir su da şifreyi yollayalım ((=
hatayla iskenderun aynı ama tanıdıklar var. dur bakiim alsınlar bir su da şifreyi yollayalım ((=
azimle çalışan taşı deler
2.suyu aldım dün.su geldikten sonra msj ile bilginlendirme yapılıyor çekilişe katılım hakkında.
O sucunun telefonununu alayım bir ara senden.Hayat su seviyoruz alıyoruzda daha zırnık gelmedi valla..
O sucunun telefonununu alayım bir ara senden.Hayat su seviyoruz alıyoruzda daha zırnık gelmedi valla..
444 47 44 no dan yapılan siparişler kampanyaya dahil, başka telden arasan olmaz
katılmadığın kampanya kaldı mı?
katılmadığın kampanya kaldı mı?
Bi Güney Afrikaya gidemedim o kaldıydı
son günde son katılımı yapmıs olduğum kampanya..