Bugün yolda afişte gördüm buda araba veriyor albea olabilir tam göremedim trafikte.Sitesinde koşullar daha yok.galiba yeni olduğu için;
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
şartlar ve ödüller burada var, kampanya güzel
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapingoogle crome ile açın
Güzel hediyeler var.Resim ekleyelim gözden kaçmasın.
sadece belli illerde olması kısıtlamış kampanyayı...
Başka marka su içiyodum kampanya için Bahçepınar Su içelim dedim suyu da çok güzel hoşumuza gitti , hemde araba çıksa fena mı olur ? . 444 44 47 den arayıp sipariş veren herkes kampanyaya dahil oluyor . katılım ücreti yok . bizim eş dost komşu akraba herkesi sırf bu araba için ,birde suları iyi olduğu için bahçepınar su ya geçirdim

hemde kampanya detayları hakkında bilgi verim dedim. bu arada 01.08.2011 de kampanya çekiliş yapılacak. talihlilerde güneş gazetesinde yayınlanacak. görüşmek üzere
Başka marka su içiyodum kampanya için Bahçepınar Su içelim dedim suyu da çok güzel hoşumuza gitti , hemde araba çıksa fena mı olur ? . 444 44 47 den arayıp sipariş veren herkes kampanyaya dahil oluyor . katılım ücreti yok . bizim eş dost komşu akraba herkesi sırf bu araba için ,birde suları iyi olduğu için bahçepınar su ya geçirdim
hemde kampanya detayları hakkında bilgi verim dedim. bu arada 01.08.2011 de kampanya çekiliş yapılacak. talihlilerde güneş gazetesinde yayınlanacak. görüşmek üzere
reklamın bu kadarı ben bu suyu hiç duymadım açıkcası ...
reklamın bu kadarı ben bu suyu hiç duymadım açıkcası ...
spammer sızmış foruma gene
sadece 8 ilde kampanya geçerli, bu da ilginç

edit: İLLER: KONYA, MERSİN, NİĞDE, OSMANİYE, SİİRT, SİVAS, URFA, VAN