ben 1 menü alıyorum bazen arkadaşla gidiyoruz ama fazladan veriyorlar hep 4 tane 3 tane her menüye birtanemi diyorum yok abi sen al boşver diyor 11 katılım yaptım ben şimdilik 3 menü yedik ama
ben 1 menü alıyorum bazen arkadaşla gidiyoruz ama fazladan veriyorlar hep 4 tane 3 tane her menüye birtanemi diyorum yok abi sen al boşver diyor 11 katılım yaptım ben şimdilik 3 menü yedik ama 
normal zaten.her menuye bir kart vermiyorlar. her 5 liralık menuye 1 kart. senin yediğin menu 30 liraysa en az 6 adet alman lazım.
arkasaında aynı monopoly de olduğu gibi ayrı renk kartları toplamanız lazım . benim gözüm mesela 2 lacivert toplayınca monopoly oyunu hediyeymiş. bende 6 tane kart var. 4 ü pembe beyoğlu :S 2 tanesi de turuncu ismini unuttum ama vodafon bulmam lazım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden üye olup kartı değiştirebiliyormuşuzz
yarışma başlamadan önce hep yiycem diye heves etmiştim ama 3 katılımdan sonra soğudum ayrıca yaşasın
mc donalds diyorum ya kesinlikle daha iyi
bende dün kızımı götürmüştüm. İki tane çekiliş kartı verdiler. Bugün siteye gireyim bakayım. Ama bende pek hoşlaşmıyorum fast foodtan.
Arkadaşlar şu ana kadar 200 tane şifre yolladım.Kendim günde 2 menü yiyorum 4 şifre alıyorum.Arkadaşlara yediriyorum onların şifrelerini alıyorum ama son 1 haftadadır fazla yiyemedim sizce şansım nedir çünkü 1 araba değil 10 araba ayrıca 100 ipad
Arkadaşlar şu ana kadar 200 tane şifre yolladım.Kendim günde 2 menü yiyorum 4 şifre alıyorum.Arkadaşlara yediriyorum onların şifrelerini alıyorum ama son 1 haftadadır fazla yiyemedim sizce şansım nedir çünkü 1 araba değil 10 araba ayrıca 100 ipad
iyi çalışmışsınız ancak size söyle cevap verebiliriim doğuşun bir şarkısı vardı hatırlarmısınız -milyonda bir- diye bilmem size bir çağrışım yaptı mı
kısmetten ötesi yok, binlerce katılım yaparsın çıkmaz, birkaç kuponla yaparsın çıkar.. Çok emek vermişsin, inşAllah kısmetin vardır nasiplenirsin..