hobi evet ama dandik firmalarada eşantiyon mal için bilgilerinizi vermeyin derim. çünkü güvenilir bir marka haricinde ben kampanyalara katılmıyorum. öyle kişisel forum blog kampanyalarına
ben buna katılmıyorum
kampanya işine yıllar evvel bebek.com yarışmaları ile başladım büyük oğluma müzkikli oturak ve motorsiklet direksiyonu v.s. kazanmıştım ama kazanmak için millete ne kadar yalvar yakar ettiğimi ben biliyorum:(
sonrasında cosmopolitandan v.s. kazandım ama hep ufak tefek şeyler
büyük şeyler için çok daha hırslı olmak gerekiyor ki bende ne o kadar hırs nede zaman nede çaba oluyor zaten yarışmalara başlarken bakıyorum 5-6 isim var her yarışmada olmazsa olmaz kazanmadan çıkmazlar hemen vazgeçiyorum
ha istemiyormuyum kim istemez tabiki bende özellikle eşime bunu ben kazandım demek istediğim şeyler oluyor
mesela regalde çok istedim çokta yaklaştım ama olmadı ama bana kattığı şeyde kim dürüst kim değil öğrenememde en büyük vesile o yarışma oldu
ben en çok hediyelerimi bloglardan kazandım büyük bişey kazanmadım ama o hediylerin bana gelmesi bile yetiyor çoğu zaman
tabiki herkes gibi bende isterim bir altın kolye kazanayım yada telefon ama kısmetimde yokmuş demekki bu ana kadar olmadı
ama bazı kampanyalarda da ben istemedim mesela Akbankta kaç kişinin hile ile o çeklere sahip olduğunu biliyorum
ama benimde içim çok rahat Allaha şükür hiç haketmeden kazandığım hediyem olmadı ve o yüzden gönül rahatlığı ile kullanıyorum hepsini
eşim asla istemiyor uğraşmamı ihtiyacınmı var deyip duruyor ama ben gerçekten seviyorum ve genede en sevdiklerim bloglar çünkü bana göre en dürüst yarışmalar onlar en azından çekiliş oluyor
yok beğendir yok kayıt ettir derdin olmuyor
gerekli şeyleri yapıp bekliyorsun hepsi bu stres yok uğraşma yok:)